Prihaja novi PS5

Prihaja nova generacija igralne konzole PlayStation, ki vas bo prepričala s svetlobno hitrostjo procesorja, osupljivo grafiko in tehnologijo 3D zvoka, da se boste še lažje potopili v vrhunsko igričarsko izkušnjo. Izšel naj bi konec leta (cena še ni znana), na voljo pa bo tudi v T-2 Klubu – s koriščenjem točk in plačilom na obroke.

Kaj nam bo PS5 ponudil?

O novem modelu še ni prav veliko dorečenega. Pomembna nadgradnja je SSD-disk, ki bo občutno skrajšal čas nalaganja iger in s tem rešil enega večjih problemov trenutne generacije PS4. Centralna procesna enota bo 8-jedrna, PS5 bo imel podporo za 8K TV, 120hz »screen refresh« hitrost in pa podporo za 3D avdio.

Vas zanima več? Pridružite se nam na uradni predstavitvi, 11. 6. 2020 ob 22.00 in med prvimi boste izvedeli vse, kaj vse prinaša nova konzola.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?