Prisegamo na vrhunsko sliko

Ob nadgradnji T-2 televizije smo večino programov standardne ločljivosti (SD) nadomestili s programi visoke ločljivosti (HD). Na seznamu bo tako manj programov, a bodo te že od prvega mesta dalje v visoki ločljivosti.

To pomeni, da boste tudi naročniki, ki imate sedaj vklučeno shemo z manj programi (S, M ali L), uživali v sliki visoke ločljivosti na najbolj priljubljenih programih, kot so POP TV, Kanal A, Planet TV in še mnogi drugi. Prav tako bo sedaj paket HBO Premium predvajal le vsebine v HD ločljivosti.

Vas moti spreminjajne vrstnega reda programov?

Vsi tisti, ki imate ustvarjen profil, spremembe ne boste občutili. Vse ostale pa pozivamo, da si ustvarite profil in si programe razporedite po svojem vrstnem redu in se tako izognete morebitnim nadaljnim spremembam.

Profil ustvarite tako, da na vašem daljinskem upravljalcu pritisnete tipko meni. Nato pritisnete puščico v levo in s tipko OK potrdite polje Nov profil. Izberete si ime in potrdite s tipko OK. Profil lahko ustvarite tudi v aplikaciji tv2go.

Vse programe v shemah boste našli na tej povezavi.

Novosti

Od zdaj naprej boste televizijo gledali drugače

Pozabite na iskanje vsebin na programih in videotekah. Televizijo glejte iz domačega zaslona. Ob vstopu v TV ima vsak od vas pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav vam.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?