Programski shemi smo dodali nov športni program Arena Sport 1 Premium

Z veseljem sporočamo, da smo v programsko shemo T-2 televizije dodali nov športni TV program Arena Sport 1 Premium, na katerem boste lahko spremljali prenose angleške premier lige, ki svojo sezono 2022/2023 začenja v petek, 5. avgusta.

Program Arena Sport 1 Premium bo v prvi vrsti rezerviran prav za Premier League, okoli novega leta pa se bo petim kanalom pridružil še šesti, Arena Sport 2 Premium. Poleg elitnega nogometa bodo na Areni Sport še naprej predvajali košarkarske NBA, ABA in ACB lige, rokometno ligo prvakov, odbojkarsko ligo prvakov, MLB ligo (bejzbol), WRC (reli) in številne druge športne vsebine. TV program Arena Sport 1 Premium je na voljo vsem naročnikom programskih shem M, L, XL HD ter paketa Grand Slam X, prav tako pa bo na voljo naročnikom programskih paketov Midi, MaxiŠportni in Arena Sport storitve samostojna T-2 televizija. Na programu si lahko ogledate zamujene vsebine do 7 dni nazaj in spremljate športne prenose na poti preko mobilne aplikacije T-2 tv2go.

Najboljše nogometne lige na svetu bodo tudi v novi sezoni doma na programih Arene Sport

Potem ko so najmlajšo slovensko športno televizijo lani okrepile tri nogometne lige velike evropske peterke – španska La Liga, italijanska Serie A in francoska Ligue 1 – se zvezdniškemu triu s sezono 2022/2023 pridružuje še najboljša liga na svetu, angleška Premier League. Ta bo na Areni Sport domovala naslednjih pet sezon. S prenosi elitne angleške lige na Areni Sport pričnemo že ta vikend, ko bo na sporedu prvi od 38 krogov. Uvodna tekma bo v petek, 5. avgusta 2022, ko se bosta pomerila Crystal Palace in Arsenal. V družbi nogometnih zvezdnikov angleških klubov bodo znana komentatorska imena - Tine Zupan, Dani Bavec, Izidor Kordič in drugi. 

Prvi vikend v avgustu bodo nogometni ples začeli tudi v Franciji, medtem ko bodo najboljši klubi v Španiji in Italiji sezono odprli teden dni kasneje, 12. avgusta.

Zabava

Pikseliraj se in ustvari svoj NFT!

Vsi navdušeni nad umetnostjo samofotografiranja se boste to poletje lahko zabavali s pikselatorjem – spletnim konfiguratorjem, ki vaš selfie spremeni v značilno zrnat videz. Ekskluzivna nagrada za sodelujoče pa je unikatni NFT žeton z vašo podobo. Brezplačno! Bodite v trendu, imejte svoj pikseliran NFT.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?