Roland Garros 2019 znova tudi na Eurosportu 4K

Aprila lansko leto smo kot prvi operater v Sloveniji stranke razveselili s 4K televizijskimi programi. Že v maju smo z Eurosportom sklenili pogodbo za predvajanje Roland Garrosa v 4K resoluciji in tako poskrbeli za kristalno čisto teniško sliko.

Letos smo asortiman programov še razširili, športne navdušence pa nagradili s prvimi 4K prenosi dirk Formule 1, ki so sodeč po odzivih na naših družbenih omrežjih navdušili ljubitelje kraljice športov. Mimogrede, znova bomo kraljico motošporta v 4K resoluciji prenašali za VN Monaka.

Veseli nas, da našo 4K zgodbo nadaljujemo tudi v teniškem svetu, saj bomo med 26. majem in 9. junijem ponovno odprli program Eurosport 4K in na njem 24 ur dnevno predvajali Roland Garros. Sokolje oko boste lahko tako kar vi sami.

Vrhunec teniške sezone pa bo za nekoga še prav posebej zanimiv. V sodelovanju z Eurosportom letos na ogled turnirja in prečudovitega Pariza peljemo dva srečneža. V nagradni igri lahko sodelujete do 26. maja s klikom na to povezavo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?