Romantično valentinovo

Jutri je valentinovo - praznik zaljubljencev. Za romantični večer v dvoje smo izbrali nekaj novejših filmov, ki jih v T-2 videoteki med 14. in 16. februarjem lahko pogledate za le 1 EUR.

Če potrebujete nasvet, katerega izbrati, je spodaj nekaj naših priporočil.

Želimo vam prijetno gledanje v dvoje,

Vaš T-2

Kdo sploh mara poroke?

Keanu Reeves in Winona Ryder znova skupaj v romantični komediji. Reeves in Ryderjeva sta Frank in Lindsay, svata na poroki skupnih znancev, ki jima je skupno, da ne marata ničesar, kar diha, vse ju moti in ne prebavljata družbe ljudi. Prav ta skupna nejevolja pa ju bo zbližala. Toda kako se bo končalo? Z veliko ljubeznijo ali velikim prepirom?

Glejte v videoteki

Mala Italija

Komedija nas popelje v svet enega najbolj živahnih predelov New Yorka, v italijansko četrt, kjer sta se dve družini znašli na nasprotnih bregovih. Podobno kot v Romeu in Juli – le da nikogar ne čaka tragičen konec. In da je tu precej več humorja in pic. Film je torej vse, kar potrebujemo za romantičen večer.

Glejte v videoteki

Žigolo za telebane

Ko ga zaradi mlajšega moškega zapusti njegova 80-letna partnerica, se ostareli žigolo odloči rekrtutirati svojega nečaka pri iskanju nove milijonarke.

Glejte v videoteki

 

Zabava

Oglejte si z oskarjem nominirane filme

Verjamemo, da neglede na to, ali ste filmoljubi, ali pa si kakšen dober film pogledate na vsake toliko, so nominirani filmi z oskarjem vedno dobra izbira. Letošnja podelitev bo na sporedu 10. februarja, za orgevanje pa smo v T-2 videoteki ustvarili posebno kategorijo, ki vključuje nominirance preteklih let. Izbor je sestavljen iz različnih žanrov, če jih boste pogledali v mesecu februarju, pa boste za ogled enega odšteli le 1 EUR.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?