S Slojenčki in projektom T-2 ♥ življenje zopet razveselili slovenske porodnišnice

Leto 2023 zaključujemo z najlepšo zgodbo, ki je bila v okviru projekta T-2 ♥ življenje zopet dobrodelno obarvana. S Slojenčki in projektom T-2 ljubi življenje smo že tretje leto zapored pomagali našim najmlajšim. Skupaj s poslovnimi partnerji, uporabniki in zaposlenimi podpiramo društvo Slojenčki, ki stremi k izboljšanju opremljenosti slovenskih porodnišnic. Poleg predanega zdravstvenega osebja je vrhunska medicinska oprema ključna za nemoteno oskrbo novorojenčkov, ki v prvih dneh svojega življenja potrebujejo le najboljše. V ta namen je bila na slovesnosti v prostorih družbe T-2 društvu Slojenčki in predstavnikom šestih slovenskih porodnišnic predana tudi letošnja donacija. Skupaj s partnerji smo predali donacijo, ki vključuje monitorje za spremljanje življenjskih funkcij novorojenčkov ter operacijske luči za porodne sobe.

 

Gregor Štampohar, član poslovodstva družbe T-2, dodaja:

Izkoriščam to priložnost, da se vsem partnerjem, ki so se predano odzvali klicu k dobrodelnosti, iskreno zahvalim, prav tako tudi sodelavcem in T-2 naročnikom, ki nam omogočajo, da del tega, kar ustvarimo, vračamo družbi in tistim, ki so naše pomoči najbolj potrebni. Ljubezen do življenja, ki je vpeta v ime našega dobrodelnega projekta, ima namreč v skrbi za naše novorojence več kot le simbolni pomen.« 

T-2 ljubi življenje

Na projekt T-2 ljubi življenje smo ponosni že kar šest let. S pomočjo poslovnih partnerjev, uporabnikov in zaposlenih pomagamo tistim, ki našo pomoč najbolj potrebujejo. Ljubezen do življenja smo povezali z dobrodelnostjo ter poleg manjših dobrodelnih akcij opremili zdravstvene ustanove z najboljšo opremo, ki je ključna za reševanje življenj.

Dobrodelnost in prijaznost sta gonilni sili za ustvarjanje pozitivnih sprememb v naši družbi. V prihajajočem letu si želimo še naprej pomagati najbolj ranljivim in jim tako zagotoviti boljši jutri. Vzajemna podpora, sočutje, solidarnost in prijaznost so tiste stvari, ki narišejo nasmeh na obraz. Naj bo teh nasmehov v letu 2024 še več.

Obvestila

Za praznike podarimo prijaznost

Prijazen nasmeh, topel objem in neskončne priložnosti v letu 2024!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?