Za praznike podarimo prijaznost

V času, ki hiti mimo nas, lahko že majhna dejanja pomenijo veliko. Zato si v teh čarobnih prazničnih dneh podarimo dragoceno darilo – prijaznost. Darilo, ki ga ne moremo zaviti, pa vendar ga lahko delimo. Tople besede, iskreni nasmehi in druženje z najbližjimi so najlepše in največje darilo. 

Tudi pri T-2 cenimo majhna dejanja, ki nam dajo največ. Zadovoljstvo in zvestoba naših uporabnikov je naše največje darilo. Dejstvo, da smo prepoznani kot najbolj prijazen in zaupanja vreden operater, nam daje zagon za doseganje novih ciljev. S podporo in zaupanjem naših zvestih naročnikov lahko ustvarjamo in nadgrajujemo naše telekomunikacijske storitve ter ustvarjamo nove rešitve za vsakodnevne izzive. Nenehno se trudimo zagotavljati hitre, varne in zanesljive storitve na področju mobilne telefonije, vrhunskega interneta in televizije. S trajnostnimi pristopi in inovacijami na področju digitalizacije se lahko pohvalimo s projektom T-2 Pametna mesta, ki bo olajšal življenje marsikateremu občanu. Prav tako smo ponosni na naš najlepši projekt T-2 življenje, s katerim bomo še naprej pomagali najbolj ranljivim skupinam do boljšega jutri.

mag. Jure Valjavec
predsednik poslovodstva T-2
, ob zaključku leta dodaja:

»Praznični dnevi se nezadržno bližajo, zato bi se vam rad ob koncu leta v imenu družbe T-2, v svojem in imenu vseh naših zaposlenih s prijaznim voščilom zahvalil za vaše zaupanje in zvestobo. Novo leto nam bo zagotovo prineslo nove priložnosti, da prihajajoče tehnološke izzive za vas, naše uporabnike, kar najhitreje tudi uresničimo.« 

 

V novem letu si želimo še več uresničenih ciljev, vašega zadovoljstva in neskončnih priložnosti. Tudi med prazniki bomo poskrbeli, da boste povezani z najbližjimi v vsakem trenutku in deležni sproščenih doživetij v družbi naših vsebin. 

V letu 2024 vam želimo veliko prijaznih nasmehov, toplih objemov in neskončnih priložnosti!

Obvestila

Ob zaključku leta prinašamo prijaznost na vaše zaslone

Bliža se december, mesec, ki se ga veselimo že celo leto. Mesec, poln veselja, praznovanj, obdarovanj in prisrčnih skupnih trenutkov z družino in prijatelji. Pri T-2 se želimo pridružiti temu prazničnemu vzdušju in vam ponuditi nekaj posebnega. Od 1. decembra do 7. januarja bomo vsem našim naročnikom odprli TV programske sheme, ki bodo dolge zimske večere spremenili v čisto pravo televizijsko pustolovščino.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?