Sence nad Balkanom na programu Klasik

Na naše ekrane prihaja kombinacija zgodovine, misterija in zločina. Serija Sence nad Balkanom, bo v obeh sezonah postregla z zanimivo zgodbo, ki jo boste lahko spremljali od 8. aprila naprej na programu Klasik.

Zgodba z zgodovinskim dogajanjem

Napeta zgodba Sence nad Balkanom, opisuje zgodovinsko in družbeno dogajanje, ki je bilo postavljeno v obdobje med prvo in drugo svetovno vojno. Za izviren scenarij, ki poleg zgodovine in zločina vključuje tudi pridih detektivskih trenutkov, je zaslužna ekipa z režiserjem Draganom Bjelogrlićem na čelu.

Od ideje do uspeha 

Režiser Dragan Bjelorgrlić, ki v seriji igra tudi vlogo inšpektorja kriminalne policije, je kljub vsem oviram pripeljal idejo do končnega rezultata in prejel izjemno navdušenje med gledalci. S tem, ko je v zgodbo vključil burne teme, kot so politika, denar, kriminal, droge in prevare je zgodovinska zgodba postala kontroverzna serija. A prav zaradi tega pogumnega dejanja, je serija pritegnila pozornost po celotni regiji.  

Sence nad Balkanom

Na Klasiku od 8. aprila

Za vse, ki obožujete napete detektivske in zgodovinske zgodbe, je serija Sence nad Balkanom kot nalašč za vas. Priljubljeno serijo, v kateri igra tudi Sebastian Cavazza, si boste lahko ogledali že 8. aprila na programu Klasik. Ne zamudite, saj že prvi del prinaša polno presenečenj in skrivnosti, novi deli, ki bodo na voljo vsak dan od ponedeljka do petka, pa obljubljajo še več razburljivih trenutkov in nepričakovanih obratov. 

Zabava

April na T-2 TV

Kaj bomo gledali prve dni aprila? Preverite naš izbor filmov, serij in zanimivih dokumentarcev, ki si jih lahko ogledate na naši T-2 TV.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?