September na T-2 TV

Za lažji pregled nad septembrskim dogajanjem na malih ekranih smo pripravili izbor tistih vsebin, ki jih enostavno ne smete zamuditi. Tudi v tem mesecu pa bo šport doma na T-2 TV.

Medtem, ko si prenose teniških tekem US Open že od 30. avgusta lahko ogledate na Eurosport, pa na Šport TV prihajajo prenosi kvalifikacij za svetovno nogometno prvenstvo. Naša izbrana vrsta bo igrala že prvega septembra, ne zamudite še tekem 4. in 7. septembra. Programa Eurosport in Šport TV sta na voljo v programskih shemah M, L in XL HD.

Na svoj račun bomo prišli tudi ljubitelji serij in filmov. Že 3.9. si na HBO GO lahko ogledate prvo epizodo serije Kaj počnemo v mraku, 5.9. na HBO GO prihaja nova sezona drame Manifest, 6.9. ter nova nadaljevanja serije Milijarde. Prva epizoda serije Prizori iz zakonskega življenja na HBO prihaja 13.9. ob 20. uri, 17.9. ob 20. uri pa začne nova sezona serije Dober boj. Premiera serije Patrulja prekletih bo na voljo na HBO GO 23.9. Blockbusterja Dvojnica in Tenet bosta na voljo za ogled preko aplikacije HBO GO že 25. in 26.9. Če paketa HBO Premium še nimate, ga lahko naročite tudi v T-2 klubu že za 2,50 € mesečno s 1600 točkami. Programski paket lahko naročite tukaj.

Na Voyo si že 5. septebra lahko, dan pred televizijsko premiero, ogledate prvi del nove sezone šova Kmetija. Ne zamudite še 3. sezone resničnostnega šova Otok skušnjav v katerem bo 12 samskih deklet in fantov preizkušalo zvestobo štirih parov na preizkušnji. Na Voyo bodo vsak dan na voljo nova oddaja te sezone.

Otroški program v septembru bo potekal v znamenju programa Da Vinci Learning, ki je na voljo v programskih shemah L ter XL HD. Že 6. septembra si bodo otroci lahko ogledali kar tri premiere poučnih oddaj: Addison, Vesoljček in Mladički, 15.9. pa bo na sporedu še prvi del oddaje Mojstri Znalčki. Otroci bodo navdušeni še nad jutranjim programom Da Vinci, vsak dan že od 6. ure naprej.

Na Planet TV lahko od ponedeljka do petka ob 19.45 spremljate razburljivo televizijsko športno preizkušnjo - Exatlon Slovenija. Pred neverjetne športne izzive, kakršnih pri nas še nismo videli, sta postavljeni dve ekipi, ki na zahtevnih poligonih dokazujeta, da smo Slovenci in Slovenke predani športu. Na izjemno težkih poligonih se bosta pomerili rdeča ekipa in modra ekipa, ki tekmujeta tako za skupno kot za individualno zmago. Na koncu tekmovanja Exatlon bosta zmagovalca kar dva – najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg naslova zmagovalcev prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov. Športne preizkušnje, v katerih sodelujejo tudi znani obrazi, kot so Nives Orešnik, Chorchyp, Igor Mikič ter Franko Bajc, spremlja voditelj Miran Ališič, medtem ko utrip med tekmovalci preverja Tina Gaber.

Želimo vam prijetno gledanje!

 

Novosti

Nova programa TV Arena Sport

Z veseljem sporočamo, da smo v ponudbo T-2 televizije umestili nova programa Arena Sport 3 HD in Arena Sport 4 HD.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?