Skupaj dobrodelni - Pero Martić in T-2 ❤ življenje

Dobrodelni akciji T-2 ❤ življenje se pridružuje tudi naš ambasador Pero Martić, ki bo na svojem Youtube kanalu organiziral dobrodelni dogodek.

Pero bo gostil znane Slovence iz sveta medijev in družabnih omrežij, med dogodkom pa bodo znani Slovenci igrali zabavne igrice, s katerimi bodo zbirali donacije za mlade glasbenike iz Kijeva, člane in članice Mladinskega simfoničnega orkestra Ukrajine (YSOU), ki so v Slovenijo prispeli s svojimi družinskimi člani. 

Dogodek bo potekal 9. aprila med 12. in 22. uro na Youtube kanalu https://www.youtube.com/c/PeroMartic, T-2 naročniki boste dogodek lahko spremljali tudi na programu T-2 Info kanal.

Pridružite se nam na dobrodelnem dogodku. 

Ker ljubimo življenje, skupaj preglasimo vojno!

Obvestila

Ker ljubimo življenje, skupaj preglasimo vojno!

Dobrodelno akcijo T-2 ♥ življenje nadaljujemo tudi v letošnjem letu! Zaradi humanitarne krize v vzhodni Evropi, bo letošnja akcija prav posebna, saj bo namenjena otrokom iz Ukrajine, ki se zaradi vojne umikajo iz obleganih mest.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?