Sodeluj v nagradni igri "Zmanjšaj svoj odtis - vklopi eRačun"

Varovanje in ohranjanje narave je področje, ki mu moramo posvetiti veliko pozornosti. Vsak izmed nas lahko na svoj način prispeva k skrbi za okolje. Prvi korak z izbiro eRačuna lahko naredimo prav vsi, ki uporabljamo elektronsko pošto.

Prednosti eRačuna

Z vklopom eRačuna se znebite tiskanih računov, hkrati pa boste imeli boljšo preglednost nad svojimi plačili. eRačun je:

✔️ Prijazen do okolja;

✔️ prihrani čas;

✔️ lažje shranjevanje računov;

✔️ preprosto, učinkovito in ekološko.

Sodelujte v nagradni igri

Da bo odločitev za vklop eRačuna lažja, smo pripravili nagradno igro z mamljivimi nagradami. Sodelujete lahko med 6. aprilom in 15. majem 2022, v žrebu pa lahko osvojite:

✔️ Mobilni telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6/128;

✔️ tablični računalnik Xiaomi PAD 5 6/128GB;

✔️ brezžične slušalke Mi True Wireless EarBuds Basic 2;

✔️ brezplačna naročnina na TV paket CineStar Premiere za 12 mesecev;

✔️ brezplačna naročnina na TV paket Pickbox NOW za 12 mesecev.

Tokratna nagradna igra pa je prav posebna, saj bomo s 500 točkami v T-2 Klubu nagradili prav vse sodelujoče naročnike, ki bodo vklopili eRačun.

Odločitev za brezpapirno poslovanje, tudi z izbiro eRačuna, pomembno prispeva k bolj zeleni prihodnosti ter k zmanjševanju odtisa prav vsakogar izmed nas.

Storitev eRačun lahko preprosto vklopite s klikom na spodnji gumb, kjer vnesete želene podatke.

Obvestila

Pero Martić in T-2 ❤ življenje zbirali sredstva za mlade glasbenike iz Kijeva

V sodelovanju z našim ambasadorjem Perom Martićem in Trollgangom smo v okviru akcije T-2 ❤ življenje zbirali sredstva za mlade glasbenike iz Kijeva, člane in članice Mladinskega simfoničnega orkestra Ukrajine, ki so v Slovenijo prispeli s svojimi družinskimi člani. Preko donacij pa smo zbrali kar 7462 €.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?