Sodelujte v nagradni igri TV programa Trace Urban

Priljubljen glasbeni TV program Trace Urban letos praznuje! Hip-hop in R&B glasbeni kanal predstavlja videospote iz teh treh glasbenih zvrsti. V sporedu najdete tudi intervjuje, oddaje in dokumentarne filme, povezane z urbanimi umetniki in kulturo.

Ob 20. jubileju prvega predvajanja programa Trace Urban lahko na našem Facebook profilu sodelujete v nagradni igri in se potegujete za brezžične slušalke. Med 8. in 15. majem odgovorite na nagradno vprašanje.

Želimo vam veliko znanja in sreče pri žrebu!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?