07 Feb 2018

Spletna serija Dualizem

Po velikem pričakovanju nove spletne serije Dualizem smo jo 31.1.2018 končno tudi dočakali. Serijo, ki je postavljena v bližnjo prihodnost in govori o tem, kako so mobilni telefoni skupaj z aplikacijami in umetno inteligenco prevzeli naše življenje in se vpletli v našo zavest.

Glavna lika serija sta odgovorni urednik časopisne hiše Kris in njegova boljša polovica psihologinja Pia, ki sta razdvojena med dvema svetovoma; realnostjo in umetno inteligenco. Kris, zagovornik realnosti je trdno prepričan, da uporaba umetne inteligence vodi v naš konec, dodatno pa se zgodba še zaplete s Piino novico o novi poslovni priložnosti, ki vključuje delo na mobilni aplikaciji - Mimet. Težave se začnejo pojavljati tudi v službi, saj je bralcev časopisov čedalje manj.

V prvem delu vidimo različne vplive aplikacije na življenje posameznika in spremljamo Krisov dualizem med dvema svetovoma. Se mu bo uspelo upreti in premagati umetno inteligenco? Nam bo kljub kontroli nad tehnologijo uspelo ohraniti nadzor? Odgovore si poglejte na www.dualizem.com, kjer je že objavljen prvi del, ob sredah pa mu bo sledilo še 5 polurnih epizod. Drugi del že danes.

Naročnikom T-2 televizije bo celotna sezona na voljo tudi v naši videoteki.

Želimo vam prijetno gledanje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam