Športni vikend v 4K, samo na T-2

Pred nami je vikend za ljubitelje vrhunskega športa. Verjamemo, da vas bo kar nekaj spremljalo Primoža Rogliča in drugi del Dirke po Italiji. Vse skupaj si lahko ogledate na programu Eurosport 1 HD, ni pa to edina novica.

Z Eurosportom, ki bo mimogrede 2 izmed vas peljal v Pariz, smo ponovno dosegli dogovor, da bomo Odprto prvenstvo Francije v Tenisu že drugo leto zapored ekskluzivno prenašali v 4K ločljivosti. Posebni program Eurosport 4K bo naročnikom odprt v vseh shemah in bo dostopen tudi uporabnikom T2 TV aplikacije za pametne televizorje.

Bo pa prihajajoči vikend prav poseben, saj bomo prvič v zgodovini v 4K ločljivosti prenašali dva vrhunska športna dogodka v živo! Poleg že omenjenega tenisa, bomo v soboto in nedeljo odprli tudi program TV3 4K, kjer boste na svoj račun prišli ljubitelji kraljice motošportov.

S pomočjo 4K boste lahko VN Monte Carla, ki velja za najbolj prestižno dirko v letu, doživeli še pobližje in morda celo videli, kaj se dogaja na krovih pregrešno dragih jaht, ki so stalnica prenosov dirke.

Če ne uporabljate T2 TV aplikacije, lahko do 4K prenosa pridete s pomočjo vmesnika Amino Kamai 7x, ki ga lahko brezplačno zamenjate v vaši najbližji T-2 poslovalnici.

Želimo vam vrhunsko športni vikend.

Vaš T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?