Spremembe ponudbe in cen storitev s 1. 7. 2022

V družbi T-2  napovedujemo spremembe cen naših storitev, ki bodo stopile v veljavo s 1. julijem 2022, cene mobilnih paketov T-2 pa ostajajo še naprej nespremenjene.

Nove cene bodo s 1. 7. 2022 veljale za rezidenčne in poslovne uporabnike, in sicer se spreminja cenik za administrativne storitve, samostojne storitve interneta, internetne storitve preko tehnologije SHDSL, storitve VPN na xDSL in optičnem omrežju, posamični TV paketi in TV programske sheme, tržni paketi Oranžni in prilagodljivi, poslovni paketi ter poslovna telefonija. Cene za rezidenčne in poslovne naročnike bomo prilagodili tudi za najeme telekomunikacijske opreme, mednarodne klice ter klice na premijske številke 090.

Na povezavi https://www.t-2.net/sprememba-cen-1-julij-2022 boste našli celoten čistopis cenikov z navedenimi spremembami.

Omenjena sprememba cen, ki jo uveljavljamo po zadnji prilagoditvi cen v juliju 2021, je posledica rednega usklajevanja cen s stroški poslovanja glede na rast indeksa cen življenjskih potrebščin, višjih stroškov dela, uporabe programskih pravic in spremljajočih naložbenih aktivnosti družbe T-2 v širitev in nadgradnjo omrežja, brez katerih razvoj storitev na dinamičnem trgu tehnologij ne bi bil mogoč. 

Pravno obvestilo: Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 31. členom Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 in določilom 2. odstavka 129. člena ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino. Več informacij in podrobnosti o novostih je dostopnih na zavihku spletne strani T-2 »Spremembe splošnih pogojev poslovanja« (https://www.t-2.net/spremembe-splosnih-pogojev-poslovanja) ter telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?