Ste pripravljeni na noč čarovnic?

Noč čarovnic, ena izmed najbolj groznih noči v letu, je tik pred vrati. Če niste pretirano navdušeni nad številnimi zabavami, ki se dogajajo na 31.10., si noč čarovnic lahko popestrite s filmskim maratonom.

Ponovno smo pripravili posebno kategorijo filmov, ki vam bodo pognali strah v kosti. Ogledate si jih lahko med 31.10. in 3.11., samo za 1€.

Če si jih boste ogledali na aplikaciji tv2go, bodo vsi filmi dostopni na tej povezavi.

Novosti

Od zdaj naprej boste televizijo gledali drugače

Pozabite na iskanje vsebin na programih in videotekah. Televizijo glejte iz domačega zaslona. Ob vstopu v TV ima vsak od vas pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav vam.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?