Sveže poletne TV vsebine za naslednje dni

Pridružite se nam na vznemirljivem popotovanju skozi očarljivi svet zabave, kjer nove televizijske serije in filmi prevzemajo glavno vlogo. Vstopite še v svet dokumentarcev, kjer vas bodo filmski ustvarjalci približali čudesom naravnega sveta. 

Novosti na HBO max:

Supermočni: DC: Ta dokumentarna serija predstavlja do sedaj neviden pogled na DC vesolje, ki omogoči oboževalcem, da ponovno odkrijejo svet likov kot tudi začetek legendarnih stripov, razvoj in skoraj devet desetletij kulturnega vpliva na različne umetniške forme. Dokumentarna serija je že na voljo na HBO Max.

Sklenjen krog: Kompleksni triler režiserja Stevena Soderbergha spremlja posledice neuspešne ugrabitve, ki razkrije dolgo zadrževane skrivnosti v sodobnem New Yorku. Nova HBO original mini serija je že na voljo na HBO Max.

Harley Quinn: Harley Quinn je končno enkrat za vselej prekinila z Jokerjem in se poskuša osamosvojiti kot zločinka Queenpin iz Gotham Cityja. Četrta sezona animirane komedije bo na boljo na HBO Max od 26. 7.,

Najstnica Euthanasia: Osrednji lik Teenage Euthanasie, ki se dogaja v notranjosti Floride v bližnji prihodnosti, so Fantasy Family, lastniki pogrebnega zavoda Tender Endings; babica Baba, njena odrasla otroka stric Pete in Trophy ter Trophyjeva najstniška hčerka Euthanasia. Druga sezona bo na voljo od 28. 7.

Novosti na Voyo:

Glasbeni dokumentarci:

O Freddieju, Bowieju, Beatlih ... pa o punku, rocku, popu. O mejnikih v glasbeni kulturi. Dokumentarni filmi in serije, ki te popeljejo skozi tok glasbene zgodovine. Dokumentarci so že na voljo na Voyo;

Italijanska kriminalna serija Lovec:

Lovec na mafijo se vrača, saj ima nedokončane posle. Kljub novim družinskim dolžnostim se ne bo ustavil pred ničemer, da bi dosegel pravico. Serija je že na voljo na Voyo.

Barbie Dreamhouse: Izziv - na HGTV

Ashley Graham gosti epsko tekmovanje v prenovi, saj se bo pomerilo osem ekip, ki jih sestavljajo zvezdniki HGTV-ja, v ustvarjanju prve resnične sanjske hiše za barbike. Le ena bo zmagovalna, oboževalka teh lutk z največ sreče pa bo osvojila bivanje v njej. Glejte 25. 7. ob 21. uri. Program je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Poletni večeri v družbi ptic na Viasat Nature

Dokumentarna serija Ptice:

V seriji odkrivamo, da so ptice precej bolj izjemne, kot smo si kadarkoli lahko predstavljali in razkrivamo najnovejša dognanja s pomočjo vodilnih znanstvenikov sveta, ki svoja odkritja bazirajo na najnovejših metodah ter ugotovitvah. Zdaj vemo, da lahko ptice med letom spijo, sanjajo in celo razmišljajo vnaprej, vsaka nova fosilna najdba pa nam pove še več o izjemni zgodbi njihovega izvora. Vseeno pa vsako leto po vsem svetu izgubljamo ptice - in to hitro. Katere ptice prosperirajo in katere se komaj še držijo pri življenju v hitro spreminjajočem se podnebju? Premierno v treh večerih od petka, 28. julija, ob 19.15;

Vrnitev jastrebov:

Jastrebov se je prijel slab sloves in tako so jih stoletja preganjali ter iztrebljali. Toda te veličastne ptice so se, presenetljivo, vrnile v evropske gore in danes veljajo za pomemben del ekosistema. Spremljamo življenje štirih družin jastrebov skozi celotno obdobje gnezdenja, ko si mladi jastrebi iščejo partnerje, ustvarjajo družine, ščitijo svoje potomce pred sovražniki, se upirajo vremenskim razmeram in pripravljajo svoje mladiče na največjo preizkušnjo: njihov prvi let. Bodite priča izjemni zgodbi o odraščanju, posneti skozi 4 letne čase, ki bo spremenila vaš pogled na jastrebe. Glejte v nedeljo, 30. julija, ob 20.00.

Program Viasat Nature je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

 

Želimo vam prijetno gledanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?