T-2 Klub - Priljubljen med uporabniki

T-2 Klub po najnovejših podatkih spletne raziskave Episcentra velja za eno izmed najbolj priljubljenih spletnih trgovin pri uporabnikih. V nekaterih nakupnih procesih pravzaprav izstopamo od drugih. In v čem smo boljši? Uporabniki so izpostavili predvsem splošen vtis, informacije in podporo ter dosegljivost. Vse te vrednosti, ki nas odlikujejo, so pokazatelj, da gremo v pravo smer ter nam dajo nov zagon, da smo lahko še boljši.

Priljubljen med uporabniki

Episcenter redno spremlja zadovoljstvo T-2 naročnikov in išče rešitve za še boljše delovanje na trgu. Tokrat je bila raziskava namenjena pregledu uporabniške izkušnje članov T-2 Kluba, ki predstavlja velik del skupnosti T-2 družbe. Episcenter je med drugimi izpostavil glavne prednosti T-2 Kluba, ki izstopajo od konkurence. Vprašani so pri nakupni fazi v T-2 Klubu zadovoljni predvsem s splošnim vtisom, informacijami in podporo ter dosegljivostjo. Nenehno se trudimo, da vzpostavljamo z vami pristen stik, vas informiramo o novostih izdelkov in storitev ter smo tu za vas v vsakem trenutku. Zato nas še posebej veseli, da ste tudi vsi naši uporabniki takšnega mnenja.

Koriščenje točk se vam izplača

T-2 Klub je še vedno najbolj prepoznaven po točkah zvestobe, ki uporabnikom prinašajo številne ugodnosti pri nakupih. V raziskavi kar 50 % uporabnikov meni, da se koriščenje točk v T-2 Klubu izplača. In še kako res je. Z zbiranjem točk si zagotovite ugodne nakupe, dvignete hitrost interneta in znižate mesečni račun.

Kako do njih?

Točke pridobite z vsakim nakupom izdelkov ali storitev v T-2 poslovalnicah in na spletni strani T-2 Kluba. Vsi, ki pa ste tudi naročniki T-2 storitev, pa si točke prislužite z vsakim plačanim računom in mesecem zvestobe. Za vsak plačan € dobite kar 4 točke, ki jih lahko unovčite že pri naslednjem nakupu. Dobro kajne? Svetujemo vam le, da jih porabite čimprej, saj veljajo samo eno leto. Škoda bi bilo, da jih izpustite.

Postani član T-2 Kluba tudi ti

T-2 Klub združuje bogato ponudbo izdelkov in storitev, ki vsakemu posamezniku omogočajo brezskrbno preživljanje časa v službi in doma. Ker cenimo vaše zaupanje, se trudimo, da našo ponudbo neprestano nadgrajujemo in izpopolnjujemo. Potrebujete nov telefon in računalnik, morda nadgradnjo programske sheme ali internetne hitrosti? Si želite urediti dom in potrebujete novo opremo, otrokom pa privoščiti novo kolo? Pri nas najdete vse na enem mestu.

Zakaj?

Ker si s članstvom zagotovite številne prednosti in ugodnosti, ki služijo kot nagrada za vašo zvestobo, zadovoljstvo in zaupanje v nas. Ugodnosti, s katerimi vas radi razvajamo so:

- Velika in ugodna izbira najboljših izdelkov in storitev,
- zbiranje in koriščenje točk ugodnosti,
- plačilo na obroke,
- varno, brezskrbno in udobno spletno nakupovanje.

Odkrijte dodatne ugodnosti

Ko opravite nakup ste korak bližje do še večjih ugodnosti, ki jih ponujamo. Člani T-2 Kluba lahko koristite nabor izdelkov in storitev še ugodneje, deležni pa ste tudi zavidljivih dodatnih popustov na naročnino. Poleg tega vam nudimo:

- Zanesljivo dostavo,
- možnost vračila,
- brezplačno poštnino.

T-2 Klub
Izberite T-2 Klub za dober nakup.

Odlična nakupovalna izkušnja

V T-2 Klubu vam postrežemo s številnimi ugodnostmi in prednostmi, ki peljejo do odlične nakupovalne izkušnje in zadovoljstva naših uporabnikov. Trudimo se, da vsem uporabnikom zagotavljamo enostavno in hitro nakupovanje ter individualno svetovanje pri vsakem izdelku ali storitvi. Ponosni smo, da ste uporabniki T-2 Kluba splošno zadovoljni z nakupno izkušnjo, da občutite našo podporo in dobite dovolj uporabnih informacij ter vam z dobro dosegljivostjo olajšamo nakup. To nam daje motivacijo, da ohranimo in še izboljšamo vaše zadovoljstvo.

Vir: Episcenter, Poročilo »Uporabniška izkušnja članov T-2 Kluba.« Junij, 2023.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?