06 Mar 2018

T-2 kot prvi v Sloveniji napovedal uvedbo novih 4K STB komunikatorjev

Ljubljana, 5. marec 2018 – Družba T-2 gre v korak s trendi in bo svojim uporabnikom kmalu ponudila nov Amino STB komunikator za IP televizijo, ki omogoča sliko v 4K (UHD) ločljivosti. T-2 je tako prvi slovenski telekomunikacijski operater, ki je napovedal uvedbo 4K komunikatorjev.

V T-2 smo se odločili za komunikacijske naprave podjetja Amino Communications in izbrali njihov najnovejši model serije Kamai 7 z najnovejšim naborom čipov Broadcom. STB Kamai 7 ima 4K UHD certifikat, v prihodnosti pa bo podpiral tudi High Dynamic Range (HDR).

Za 4K komunikator z močnejšo strojno zasnovo smo se v družbi T-2 odločili, ker nam bo s tem omogočeno nudenje dodatnih informativnih, socialnih in multimedijskih vsebin ter sledenje trendom na področju televizijskih storitev v naslednjih nekaj letih. Pričakujemo, da bo T-2 televizija zaradi tega postala še veliko bolj zanimiva za naše uporabnike, sama uporabniška izkušnja pa še boljša. Zato na področju vsebin načrtujemo tako televizijske programe v 4K ločljivosti kot tudi vsebine videa na zahtevo (VoD in SVoD).

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam