T-2 ponovno operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

V družbi T-2 smo po podatkih najnovejše raziskave med uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu prepoznani kot operater z vrhunsko uporabniško podporo in kakovostno ponudbo interneta, televizije in telefonije.

Raziskava, ki preverja zadovoljstvo s ponudniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, je potekala od 18. decembra 2020 do 6. januarja 2021, na osnovi spletne ankete pa jo je na reprezentativnem vzorcu izvedla družba Episcenter. V njej so sodelovali uporabniki iz vseh starostnih skupin in vseh slovenskih regij, ki so med drugim ocenjevali tudi ugled in družbeno odgovornost ponudnikov ter storitve, ki jih operaterji na področju interneta, televizije in telefonije nudijo na našem trgu.

ZADOVOLJSTVO S PODPORO UPORABNIKOM

Rezultati raziskave so pokazali, da je stopnja zadovoljstva tudi letos najvišja med T-2 naročniki, in to že sedmo leto zapored. Visoko oceno anketirancev smo dobili pri skrbi za uporabnike. Ocenjevali so učinkovitost, odzivnost, strokovnost ter prijaznost tehničnega osebja. Naročniki T- 2 so izjemno zadovoljni tudi s koristnimi informacijami, ki jih pridobijo pri zaposlenih v klicnem centru ali poslovalnicah.

STABILNO IN KAKOVOSTNO OMREŽJE

Z raziskavo so med anketiranci preverjali tudi zadovoljstvo s posameznimi storitvami, ki jih ponujajo telekomunikacijski operaterji. Naročniki so prvenstveno izpostavili ponudbo T-2 interneta, kjer jih najbolj navdušujejo visoke hitrosti, stabilnost omrežja, kakovost povezav in kakovostna oprema.  Svojo vodilno vlogo v paketni ponudbi z zagotavljanjem najvišjih internetnih hitrosti T-2 na trgu dokazujemo prav s paketom Oranžni Diamant, ki ponuja hitrosti do 750/150Mbit/s.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KAKOVOSTJO STORITEV

Pri ponudbi storitev televizije smo dobili tudi najvišjo oceno za brezhibno delovanje televizije ter za kakovost slike in zvoka, uporabniki pa so zelo zadovoljni tudi širokim naborom dodatnih vsebin in odličnih televizijskih funkcionalnostih, ki jih ponujamo. To potrjuje tudi visoka ocena za razmerje med ceno, vsebino in kakovostjo storitve televizije. Svoje zadovoljstvo naročniki T-2 potrjujejo tudi pri ponudbi storitev stacionarne in mobilne telefonije. T-2 je tudi eden od dveh operaterjev, ki sta med naročniki prejela najvišjo oceno za razmerje med kakovostjo in ceno storitev.

Z nadaljnjim razvojem, širitvijo prodajne mreže in dostopnosti do optičnega omrežja bomo  uporabnikom še naprej zagotavljali hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve in poskrbeli za vrhunsko uporabniško podporo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?