T-2 TV aplikacija na voljo tudi za uporabnike Apple TV

Naboru pametnih naprav, na katerih lahko uporabniki T-2 televizije spremljate programe kar preko T-2 TV aplikacije, so se pridružili tudi Applovi televizijski sprejemniki z operacijskim sistemom tvOS 10.0 ali novejšim. Apple je tako omogočil podporo T-2 TV aplikaciji in se pridružil pametnim televizorjem ter napravam z operacijskimi sistemi Android TV (televizorji, TV Box-i), Samsung Tizen od letnika 2016 naprej in Amazon Fire TV, kar so ljubitelji in uporabniki »jabolk« z veseljem pozdravili.

T-2 TV aplikacija naročnikom T-2 televizije omogoča njeno uporabo z enim daljinskim upravljalcem – od spremljanja televizijskih programov v SD, HD in 4K ločljivosti, do ogleda filmov in serij v T-2 oziroma drugih videotekah. Časovni zamik na televizijskih programih omogoča ogled vsebin do 168 ur nazaj, prevrtavanje pa olajša časovni trak s slikami.

T-2 TV aplikacija je hitro odzivna, preskok med programi pa je skoraj neopazen. Poenoten uporabniški vmesnik poskrbi, da vas na vseh napravah počaka enak prikaz vaših vsebin.

Novosti

Aplikacija RTV 4D tudi na 4K vmesnikih

Potem ko smo julija 2018 kot prvi IPTV operater v Sloveniji svojim uporabnikom, ki so imeli televizijski vmesnik Arris VIP1113, ponudili možnost uporabe RTV 4D aplikacije s klikom na rdeči gumb na daljinskem upravljalniku, od danes dalje to omogočamo tudi uporabnikom s 4K televizijskimi vmesniki.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?