T-2 TV: svež videz in še boljša uporabniška izkušnja

Verjetno ste že vsi uporabniki T-2 televizije opazili sveže spremembe na svojih domačih zaslonih. Pri T-2 nenehno stremimo k izboljšavam in upoštevamo najnovejše trende, zato smo naredili korak naprej tudi pri posodobitvi grafičnega TV vmesnika. 

Nov grafični TV vmesnik

V mesecu februarju smo vsem uporabnikom nadgradili vizualno podobo grafičnega TV vmesnika (GUI). Namen posodobitve je predvsem boljša preglednost in še lažje iskanje priljubljenih kanalov.  Vse T-2 TV funkcije ostajajo enake, spremenili smo le videz, ki je sedaj še bolj prijeten očem in prijazen vsakemu uporabniku.

Vse vaše najljubše T-2 TV funkcije, v še prijaznejši obliki

  • Časovni zamik do 7 dni nazaj,
  • Modri gumb s TOP dogodki,
  • Personalizirana vsebina,
  • Enostaven TV vmesnik,
  • Vrhunska slika in zvok,
  • Več uporabniških profilov na eni televiziji.

Nov grafični TV vmesnik

Nova podoba TV vmesnika uporabnikom T-2 televizije obljublja sodobnejšo in bolj prilagodljivo izkušnjo. Domači meni je vizualno privlačen in omogoča hitro iskanje ter enostaven dostop do vaših najljubših vsebin.

Tehnologija

T-2 na vrhu fiksnih internetnih povezav v letu 2023

Ponosni smo, da je T-2 vodilni ponudnik v zagotavljanju hitre, odzivne in zanesljive internetne povezave.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?