16 Feb 2018

Televizija, kot mora biti

Večkrat imamo dilemo, kaj bi na televiziji sploh gledali. Programov je ogromno, pa še tisto, kar bi gledali, ni na sporedu. Pripravili smo vam nekaj namigov za lažje krmarjenje med televizijskimi programi in gledano vsebino.

Programi

Konec lanskega leta smo presegli 350 programov v HD in SD ločljivosti. Razporedili smo jih med 4 osnovne programske sheme in 12 dodatnih. Naj poudarimo, da imate lahko vključeno samo eno shemo, tudi če je dodatna. Spodbujamo izbiro tistih programov, ki si jih resnično radi pogledate.

Časovne funkcije

Z uporabo časovnih funkcij si prilagodite urnik gledanja televizije po svoje. Vsebino lahko prevrtite za do 7 dni nazaj, obenem pa lahko program ustavite, predvajate vsebino od začetka ali jo poljubno vrtite nazaj ali naprej. Funkcija ponuja tudi 5 minutni preskok oglasov, da lahko film pogledate v celoti in brez reklam.

Tv2go

Izkoristite tudi aplikacijo T-2 tv2go, saj jo ob naročilu naših paketov prejmete brezplačno. Tako lahko vaše vsebine gledate kjerkoli in kadarkoli, če imate naročen še časovni zamik, pa ga lahko v aplikaciji uporabljate kar brezplačno.

Spored

Vedno vam je na voljo T-2 spored, ki vam napove vsebino vseh programov za 8 dni v naprej.

Želimo vam prijetno gledanje vaših priljubljenih TV programov. Vsa naročila in spremembe lahko opravite tudi preko aplikacije Horizont, za dodatno pomoč in vprašanja pa smo vam vedno na voljo na brezplačni telefonski številki 064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam