TOP model meseca avgusta: Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Predstavljamo TOP model meseca avgusta Xiaomi Redmi Note 11 Pro - vsestransko uporaben pametni telefon, ki izpolni vse potrebe. Prepričajte se o njegovih zmogljivostih, ki navdušujejo tudi zahtevnejše uporabnike ter gamerje.

Navduši na prvi pogled

Čudovit minimalističen in tanek dizajn ohišja z ravnimi linijami je na voljo v treh privlačnih barvah. Izberite svojo najljubšo.

Zajemite nepozabne trenutke

Izvrstna kamera nadaljuje dediščino inovativne tehnologije pametnih telefonov Xiaomi. Tudi ob večkratni povečavi bo glavna kamera posnela kristalno jasne slike.
Na telefonu je nameščenih pet kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:

  • Standardna glavna kamera: 108 MP
  • Širokokotna kamera: 8 MP
  • Makro kamera: 2 MP
  • Globinska kamera: 2 MP
  • Selfi kamera: 16 MP

Čar se skriva v podrobnostih

Prikaz na 6,67 palčnem FHD+ Amoled zaslonu z razmerjem kontrasta 4.500.000:1 in visoko hitrostjo osveževanja 120 Hz vas bo očaral. Pokrit je s steklom Corning Gorilla Glass 5, ki bo preprečil nastanek nepotrebnih prask.

Moč, ki traja in traja

Po zaslugi 5000 mAh bateriji z možnostjo hitrega polnjenjenja vse do 67 W, vas nikoli ne bo skrbelo, da bi vam zmanjkalo baterije. V zgolj 42 minutah se bo baterija popolnoma napolnila, v 15 minutah pa boste zagotovili kar 50% napolnjenost.

Pripravljen na vsak izziv

Redmi Note 11 Pro 4G se ponaša z naborom čipov Mediatek Helio G96 skupaj z GPU G57 MC2 in 6 GB RAM-a. Pametni telefon ima 8-jedrni procesor, ki omogoča učinkovito delo tudi med zahtevenjšimi procesi. 

Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že za 24x 8,99 € mesečno in 3000 točkami.

Tehnologija

Velika izbira izdelkov Xiaomi

V T-2 Klubu ponujamo širok izbor telefonov in ostalih pametnih naprav Xiaomi. Preverite posebne ugodnosti za člane T-2 Kluba!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?