Velika izbira izdelkov Xiaomi

Začetki zelo uspešnega podjetja Xiaomi segajo v leto 2010, ko so iz naziva lokalnega podjetja prišli do svetovno prepoznavne organizacije. Podjetje proizvaja inovativne izdelke na področju telefonije in ostalih pametnih naprav. V zadnjih letih je znamka Xiaomi tudi v Sloveniji postala dobro poznana, predvsem po odličnih pametnih telefonih ter drugih visokotehnoloških izdelkih. Tudi v ponudbi T-2 Kluba lahko izbirate med bogato ponudbo njihovih izdelkov, ki predstavljajo odličen nakup.

Dve seriji Xiaomi pametnih telefonov: Redmi in Mi

Ugodnejši del ponudbe predstavlja serija Redmi, ki vključuje telefone, namenjene najširši populaciji. Pametni telefoni serije Redmi ob tem v nižji cenovni razred prinašajo najnovejše trende.

Ob nakupu izbranih telefonov Redmi v T-2 Klubu prejmete še vrednostno kartico s 110 €, ki jo lahko unovčite na bencinskih servisih Petrol za nakup goriva ali ostalih izdelkov iz njihove ponudbe.

Bolj premijske barve pa zastopa serija Mi, ki združuje modele z visokimi zmogljivostmi in z atributi, ki predstavljajo vrh ponudbe pametnih telefonov v trenutku izdaje. Ne spreglejte še posebne ponudbe telefonov serije Xiaomi 12.

Priljubljeni so tudi ostali izdelki

Med ostalimi njihovimi izdelki sta brez vsakega dvoma izjemno prepoznavna ter priljubljena električni skiro in robotski sesalnik. Zelo priljubljene so tudi njihove slušalke in brezžični zvočniki, spregledati pa ne gre niti njihovih pametnih zapestnic ter prenosnih baterij.

Celotno ponudbo izdelkov Xiaomi v T-2 Klubu si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?