TOP model meseca januarja: Samsung Galaxy A52s 5G

Vstopite v novo leto z novim telefonom Samsung Galaxy A52s 5G! TOP model meseca januarja po zelo dostopni ceni ponuja vse, kar imajo veliki. Dizajn ohišja postavlja nove standarde oblikovanja telefonov, za povrhu pa je odporen na prah in vodo. Prepričljiva tehnologija napredne kamere omogoča čudovite posnetke tudi ob slabših pogojih. Igričarji pa preverite še dodatke Game Booster, ki optimizira delovanje telefona med igranjem.

Nov standard osupljive oblike

Oglejte si udobne, tanke in zaobljene linije na brezhibni obliki Galaxy A52s 5G pametnega telefona. Minimalno ohišje za kamero se zlije z mat zaključkkom na hrbtni strani telefona za prepoznaven, skorajda celosten izgled. Svoj stil lahko pokažete v dveh modnih barvah: črni in beli.

Odporen proti polivanju, pljuskanju in škropljenju

Telefon je ocenjen s standardom IP67 za odpornost proti vodi in prahu in lahko zdrži v največ 1 metru vode do 30 minut. Čeprav se telefon rahlo zmoči, ga lahko še vedno uprorabljate.

Realističen zvok na dlani

Z dvema zvočnikoma, ki sta nameščena na zgornji in spodnji strani telefona, lahko ustvarite stereo zvočno izkušnjo brez slušalk. Popeljite vaš filmski večer ali svoje najljubše igre na naslednjo stopnjo z Dolby Atmos, s katerim se boste potopili v središče dogajanja.

Odličen zaslon za super tekoče brskanje

Napasite si oči na živahnih podrobnostih s FHD+ Super AMOLED zaslonom, z jasno sliko tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Zaščita za udobje oči znižuje modro svetlobo, s funkcijo Super tekoče pa je pogled tekoč, ne glede na to ali igrate igre ali brskate. Vse to na razsežnem 16,5 cm (6,5'‘) brezkončnem O-zaslonu. 

Vedno ostra in stabilna kamera

Sistem kamere z več objektivi bo vaše fotografije povzdignil na višjo raven. Snemajte v izjemno visoki ločljivosti s 64-megapikselno glavno kamero z optično stabilizacijo slike, ki jo lahko uporabite za jasne in čiste fotografije podnevi. Razširite kot gledanja z ultraširokokotno kamero. Prilagodite ostrino z globinsko kamero ali pa se približajte vsem podrobnostim z makrokamero. Preizkusite priljubljene Snapchat objektive, ki so vgrajeni v kamero telefona. Z zabavnim načinom lahko uporabite AR filtre in z njimi okrasite svoje fotografije.

Na telefon je nameščenih skupno 5 kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:

Poslovite se od zamegljenih fotografij in video posnetkov. OIS (Optična stabilizacija slike) pomaga stabilizirati posnetke, da gibanje ostane tekoče, fotografije pa ostre — tudi ob slabši svetlobi. 

Neverjetna zmogljivost, da naredite več takoj

Ne glede na to, ali opravljate eno ali večopravilnost, Galaxy A52s 5G prinaša velik napredek v zmogljivosti. Napredni osemjedrni procesor ima hitrejši CPU in GPU kot kdajkoli prej, do 6 GB RAM-a pa prinaša hitrost. Shranite si več in izbrišite manj s 128 GB notranjega pomnilnika, dodajte pa še do 1 TB prostora z MicroSD kartico.

Izjemna baterija, ki zdrži dva dni

4.500-miliamperurna baterija vam daje več časa, da počnete to, kar vam je všeč – pretakanje in deljenje vsebin, igranje iger in še več. Umetna inteligenca za upravljanje moči zazna in se prilagodi vašim navadam glede uporabljanja mobilnega telefona za dolgotrajno moč. S 25-vatnim super hitrim polnjenjem pa bo telefon hitro spet napolnjen.

Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že za 24x 10,50 € mesečno in 5000 točkami.

Obvestila

T-2 zbližuje - ostanite povezani z najbližjimi

Letošnje leto nam je podobno kot lansko v naše vsakdanje življenje prineslo veliko sprememb. Osebna druženja, poslovna ali zasebna, smo morali omejiti. Naša srečanja in komunikacije večinoma potekajo na daljavo, kar nam omogočajo vse bolj zmogljive telekomunikacijske povezave.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?