T-2 zbližuje - ostanite povezani z najbližjimi

Letošnje leto nam je podobno kot lansko v naše vsakdanje življenje prineslo veliko sprememb. Osebna druženja, poslovna ali zasebna, smo morali omejiti. Naša srečanja in komunikacije večinoma potekajo na daljavo, kar nam omogočajo vse bolj zmogljive telekomunikacijske povezave.

Naše poslovne aktivnosti smo zato tudi v letu 2021 v celoti prilagodili potrebam naročnikov. Zagotavljamo zmogljive internetne povezave za nemoteno izvedbo poslovnih srečanj in učenja na daljavo. Okrepili smo tudi prodajo storitev prek spleta ali klicnega centra, vzporedno pa smo uvedli hiter nakup izdelkov T-2 kluba z daljincem preko televizije.

Z namenom še boljše uporabniške izkušnje neprestano uvajamo nove tehnologije in nadgrajujemo obstoječe sisteme na področju mobilne telefonije (5G), IPTV in dostopa do interneta. Smo ponudnik najvišjih internetnih hitrosti na žičnem omrežju ter preko brezžičnih povezav (Wi-Fi 6). Optično omrežje nadgrajujemo z GPON tehnologijo, ki smo jo za lastne potrebe testirali med prvimi operaterji v Evropi.

Uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu so nas prepoznali kot operaterja z vrhunsko uporabniško podporo, že sedmo leto zapored pa smo tudi operater z najbolj zadovoljnimi naročniki. Ob tem v T-2 nenehno izkazujemo svojo skrb do zaposlenih, okolja ter družbe. Ponosni smo, da smo v letošnjem letu prejeli certifikat Družbeno odgovoren delodajalec. Napravili smo še pomemben korak k ohranjanju našega planeta in kot prvi v Sloveniji ponudili obnovljene telefone Remade iPhone.

Z dobrodelnostjo se letos obračamo k najmlajšim in najbolj ranljivim med nami. Projekt T-2 ❤ življenje izvajamo v sodelovanju z društvom Slojenčki. Z nakupom tehnološko dovršenih naprav za potrebe zdravljenja novorojenčkov skupaj skrbimo za boljšo opremljenost slovenskih porodnišnic.

Verjamemo, da je bilo leto, ki se izteka, polno izzivov tudi za vas. Želimo vam, da tudi v prihodnje ostanete povezani s tistimi, ki jih imate najraje. Če se z njimi tokrat ne boste uspeli srečati osebno, ne skrbite - tu smo mi, da vas v trenutku prek naših omrežij povežemo in ponovno zbližamo z njimi.

 

Zabava

December na T-2 TV

Popestrite si dolge zimske večere v družbi T-2 TV. Pripravili smo kratek izbor vsebin, katerih ogled vam še posebej priporočamo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?