Akcija T-2 ❤ življenje

Prižigamo lučke v slovenskih porodnišnicah.

Dobrodelno akcijo T-2 ❤ življenje nadaljujemo tudi letos

T-2 ❤ življenje teče že četrto leto zapored. Tokrat smo se odločili pomagati najranljivejšim med nami, našim najmlajšim. S ciljlem pomoči prav vsem slovenskim porodnišnicam, smo v maju že obiskali postonjsko, ki je kot prva prejela najnovejšo napravo za fototerapijo novorojenčkov

V letošnjem letu bomo tovrstne fotolučke podelili prav vsaki izmed 14 porodnišnic v Sloveniji.  Ponosni smo, da lahko s pomočjo vas, naših uporabnikov, pomagamo tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. 

T-2 ❤ življenje omogočil reševalne motocikle

Od leta 2018, ko smo z akcijo pričeli, smo s pomočjo donatorjev in naših naročnikov pripomogli k hitrejšemu ukrepanju v primeru življenjske ogroženosti in hkrati nekoliko izboljšali delovne pogoje izjemno požrtvovalnega zdravstvenega osebja, ki dnevno skrbi za zdravje vseh. 

Do konca lanskega leta smo v okviru akcije T-2 ❤ življenje donirali kar tri motocikle za potrebe hitre medicinske pomoči in s tem oskrbeli vse tri enote nujne medicinske pomoči z reševalci na motorjih. V preteklih letih pa smo k reševanju življenj in izboljšanju medicinske diagnostike pripomogli še z donacijo dveh defibrilatorjev, napravo za neinvazivno podoporo dihanju novorojenčkov, aparata za prikaz perifernih žil in klimatsko napravo za enoto intenzivne terapije.

Vsak dan in vsako uro, ki jo lahko poklonimo pomoči potrebnim, si zapomnimo z nasmehom, saj se zavedamo, da lahko reši življenje. Tokrat lahko, s sledenjem našega Instagram profila, v akciji sodelujete tudi naši uporabniki.

Posebna zahvala gre tudi našim poslovnim partnerjem, ki z donacijami omogočajo akcijo T-2 ❤ življenje.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?