TOP model meseca oktobra: Samsung Galaxy A23 5G

TOP model meseca oktobra je popolnoma nov in svež pametni telefon Samsung Galaxy A23 5G, ki prinaša najnaprednejšo tehnologijo 5G omrežja v razred dostopnejših mobilnikov. Oboževali ga bodo vsi, ki pri sodobnih telefonih pogrešajo 3,5 mm audio vtičnico, režo za pomnilniško kartico in senzor prstih odtisov v stranskem gumbu za vklop/izklop naprave.

Oktobrski TOP model je v T-2 Klubu na voljo v treh trendovskih brezčasnih barvah že za 24x 10,50 € + 3000 točk.

Osupljiv stil minimalističnega oblikovanja

Samsung Galaxy A23 5G z Ambient Edge obliko združuje prepoznaven videz zadnjih kamer s trendovskimi mat barvami. Telefon je na voljo v črni, beli in modri barvi. Zaradi zaobljene oblike ustvari prijeten občutek na dlani in omogoča preprosto krmiljenje po zaslonu.

Več zaslona, več prostora za igranje

Razširite pogled na 16,8-centimetrskem (6,6-palčni) brezkončnem V zaslonu telefona Galaxy A23 5G. Vaše vsakodnevne vsebine bodo videti ostre, jasne in razločne.

Štirikratna kamera za čudovite fotografije

Ujemite nepozabne trenutke v jasnih podrobnostih z glavno kamero 50 MP. Razširite kot gledanja z ultraširokokotno kamero. Prilagodite ostrino z globinsko kamero ali pa se približajte vsem podrobnostim z makrokamero.

Galaxy A23 5G snema video posnetke bolj tekoče in ujame najmanjše podrobnosti tudi pri slabi svetlobi. Ujemite razločnejše in jasnejše posnetke s 50-MP OIS kamero, razširite svoj kot gledanja z ultraširokokotno kamero, prilagodite fokus z globinsko kamero in se približajte podrobnostim z makro kamero. 5 MP ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo. Globinska kamera 2 MP vam omogoča prilagoditev globine polja vaših fotografij. Prilagodite zameglitev ozadja za visokokakovostne fotografije portreta, s katerimi bo vaš motiv resnično izstopal.

Presezite običajno izkušnjo poslušanja z Dolby Atmos

Preprosto priključite ušesne slušalke ter se prepustite glasbi in filmom. Z Dolby Atmos boste slišali poln, bogat in prostorski zvok, ki vas bo obdal in ponesel v dogajanje. Z vgrajenim avdio priključkom 3,5 mm, vam Galaxy A23 5G omogoča priklop vseh standardnih slušalk.

Pospešite in shranite več

Galaxy A23 5G združuje moč mobilne platforme Snapdragon in do 4 GB RAM-a za hitro in učinkovito delovanje ne glede na nalogo. Uživajte v 128 GB notranjega pomnilnika in dodajte do 1 TB z MicroSD kartico.

Baterija, ki zdrži tudi dva dni

5000-mAh baterija vam omogoča, da ure in ure počnete to, kar želite. Game Booster aplikacija sledi vašim vzorcem igranja iger ter tako optimizira življenjsko dobo, temperaturo in spomin baterije, pri tem pa blokira dejavnosti in obvestila v ozadju, da ostanete osredotočeni.

Zaščitite svoje pomembne stvari

S senzorjem prstnih odtisov, ki je vgrajen v gumb za vklop/izklop, boste lahko z enim enostavnim gibom odklenili svoj telefon. Zaščitite svoje osebne fotografije, video posnetke, datoteke, aplikacije in podatke v varni mapi s Samsung Knox varnostno platformo vojaškega razreda, ki ščiti vaše podatke pred zlonamernimi napadi. 

Novi Galaxy A23 5G je na voljo treh barvah že od 24x 10,50 € + 3000 točk.

Zabava

Svete vojne konzol

Borba med konzolama PlayStation in Xbox je dandanes samoumevna in v Sloveniji imata oba tabora veliko pristašev. Oboji superiornost pripisujejo svojemu favoritu, a če pogledamo na daleč, sta si konzoli strojno (in cenovno) dosti blizu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?