Tv2go tudi v območju EU!

Uporabniki storitve tv2go ste zagotovo navdušeni, saj so vaše priljubljene vsebine vedno z vami v žepu – za nazaj ali v živo. Verjamemo, da je uporaba snemalnika, opomnikov, tv sporeda in videoteke nepogrešljiva, pa tudi same vsebine ne zmanjka.

Vsekakor želimo, da na dopustu izkoristite čas zase in vaše najbližje. V primeru slabega vremena pa vam z veseljem sporočamo, da je od 20.3.2018 možna uporaba aplikacije tudi povsod v območju EU!

Še ne uporabljate aplikacije tv2go?

Tv2go lahko spremljate v kateremkoli omrežju doma in v EU.

En uporabniški profil – enak vrstni red programov na vseh napravah.

Posneta vsebina vam je na voljo v aplikaciji in TV vmesniku.

Dostop do različnih videotek.

Nikoli ne zamudite najljubše vsebine – nastavite si opomnik.

Ali ste vedeli, da lahko naročniki časovnega zamika previjate in ustavljate vsebino tudi na aplikaciji tv2go?

Julijski popusti v T-2 Klubu

Mobilni telefoni za poletni oddih.

Priklopite se na tv2goooooool!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?