V programsko shemo smo dodali KIC TV

Uporabnike T-2 televizije obveščamo, da smo v programsko shemo dodali kulturno informativni program KIC TV, ki je v prvi vrsti namenjen starejšim gledalcem.

Na programsu KIC TV najdete prenose in posnetke različnih kulturnih prireditev, nastopov, koncertov, konferenc in drugih dogodkov. Njihov cilj je povečati sodelovanje s starejšimi, upokojenci in domovi za starejše ter hkrati spodbujati medgeneracijsko sodelovanje. Pogosto sodelujejo z Zvezo Pihalnih orkestrov Slovenije, Javnim skladom Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Zvezo kulturnih društev Slovenije, zvezo glasbenih šol Slovenije, zvezo društev upokojencev Slovenije in drugimi.

KIC TV je na voljo naročnikom programskih shem S, M, L ter XL HD, prav tako pa je na voljo tudi naročnikom samostojne T-2 televizije v paketih T-2 TV Midi in T-2 TV Maxi. Naročniki, ki uporabljajo TV časovne funkcije, si lahko vsebine ogledajo do 7 dni nazaj.

Obvestila

T-2 Klub - Priljubljen med uporabniki

T-2 Klub po podatkih najnovejše raziskave Episcentra velja za eno izmed najbolj priljubljenih spletnih trgovin pri uporabnikih. Preverite zakaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?