Vikend glasbenih zvezd na TV1000

Nekateri zvezdniki imajo res brezmejen talent. To potrjujejo filmi, v katerih igrajo zvezdniki, ki svoje obsežne svetovne turneje in snemanje albumov združujejo s snemanjem filmov.

Nekatere bolj poznane naslove si lahko pogledate 24. in 25. septembra na programu TV1000. Pripravite si prigrizke in se udobno namestite - naj se zabava začne!

Glejte odlične filme z naslednjimi zvezdniki iz glasbenega sveta:

David Bowie

Labirint

24. september ob 15. uri

Jareth, kralj škratov, živi v čarobnem kraljestvu. Nekega dne si dekle po imenu Sarah med prepirom zaželi, da bi škrati odnesli njenega mlajšega brata. Jareth ga odpelje v svoj grad. Sarah mu uspe slediti. Da bi rešila brata in se vrnila domov, mora najti izhod iz čarobnega labirinta. Ko so si ustvarjalci enega najboljših hollywoodskih otroških filmov osemdesetih zamislili strašljivega in hkrati privlačnega Jaretha, so se odločili, da bi ga moral igrati eden izmed slavnih glasbenikov: Prince, Michael Jackson, Mick Jagger, David Bowie ali Sting. Nazadnje je vloga pripadla Bowieju, enemu najbolj kultnih glasbenikov osemdesetih, ki je v filmu sodeloval kot igralec in pevec. V filmu izvaja več skladb: Magic Dance, As the World Falls Down in Within You.

Beyoncé

Austin Powers v Zlatotiču

24. september ob 19. uri

Doktor Evil se želi vrniti v leto 1975 in najti svojega starega zaveznika, zlobneža, znanega kot Zlatotič. Toda v njegove pretkane načrte se namerava vmešati britanska obveščevalna služba. Austin Powers odpotuje v dobo disko glasbe, da bi porazil Zlatotiča. Pričujoča parodija na filme o vohunu Jamesu Bondu je bila prvo opazno celovečerno delo Beyoncé, ene najbolj priljubljenih pevk našega časa. Nastopila je kot agentka FBI Foxxy Cleopatra, pod krinko disko pevke, ki skupaj z Austinom izsledi Zlatotiča. Beyoncé je tedaj storila nekaj nezaslišanega in zahtevala, da spremenijo plakat za film ter izjavila: »Videti sem preveč suha. To nisem jaz.« 

Sting

Morilci, tatovi in dve nabiti šibrovki

24. september ob 21. uri

Štirje prijatelji – Eddy, Tom, Soap in Bacon – zberejo sto tisoč funtov, da bi zaslužili pri pokru. Kdo bi si mislil, da bo nesrečni hazarder Eddy ne le izgubil ves denar, ampak bo poleg tega dolgoval še pol milijona? Za rešitev težave imajo le teden dni časa. Junaki sprejmejo skrajno odločitev. Kultna kriminalna komedija devetdesetih let prejšnjega stoletja je režiserju Guyu Ritchieju prinesla svetovno slavo. Hkrati je bil film za večino igralcev, vključno z Jasonom Stathamom in Vinniejem Jonesom, tudi njihov prvenec. Britanski glasbenik Sting je bil nedvomno največja zvezda med vsemi, ki so igrali v filmu. Njegova vloga JD-ja, lastnika bara in Eddiejevega očeta, je preprosta, a zelo ekspresivna.

Justin Timberlake

Socialno omrežje

25. september ob 15. uri

Zgodba o Marku Zuckerbergu temelji na resnični zgodovini razvoja Facebooka. Film se začne, ko študent Harvarda, Zuckerberg, prvič dobi zamisel o spletni strani, ki omogoča ocenjevanje študentk na podlagi njihovega videza. Leta kasneje njegov študentski projekt prerase v družbeno omrežje, ki združuje ves svet. Justin Timberlake v filmu igra podjetnika Seana Parkerja, ki je odločilno prispeval k razvoju Facebooka. Za svojo vlogo je izgubil 6-7 kg, da bi bil videti mlajši in bi bolje ustrezal svojemu liku. Zanimivo je, da se v enem od prizorov sliši pesem slavne fantovske skupine NSYNC, katere član je bil tudi Timberlake.

Snoop Dogg

Starsky in Hutch

25. september ob 17.30

Policijski načelnik poveže dva policista, ki mu gresta na živce: detektiva Starskyja in Hutcha. Neprestano se pojavljata na napačnih mestih in nikoli jima ne uspe opraviti nalog, a načelnik upa, da bosta kot partnerja odlična, zato ju pošlje patruljirati po mestu. Kaj bi lahko šlo po zlu? Eno od stranskih vlog – uličnega špiclja Huggyja Beara – je odigral znani ameriški reper Snoop Dogg. Kot je izjavil, so se mu uresničile sanje, ko je lahko upodobil Huggyja Beara, ki ga je pred tem v seriji iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja igral igralec Antonio Fargas. Ekipa se je, med drugim, zelo trudila, da bi za serijo našla klasični avtomobil Lincoln 1976. To je prišlo na ušesa Snoopu, ki jim je zaupal, da ima zelo podoben avto. In to je avto, ki ga boste videli v filmu.

Taylor Swift

Valentinovo

25. september ob 19.25

Zgodba se odvija v Los Angelesu. Eden od likov zasnubi svojo ljubljeno. Drugi ima zabavo za ljudi, ki sovražijo 14. februar. In tretji anketira prebivalce mesta ter jih sprašuje o njihovem odnosu do valentinovega. Ljubezen združuje romantično mladino, starejše in otroke, stare prijatelje in celo naklonjene si tujce. V tem filmu je Taylor Swift združila dva svoja talenta: igranje in glasbo. Oglejte si nastop Swiftove in pesem Today Was A Fairytale, ki jo je posnela za ta film.

André 3000

4 bratje

25. september ob 22. uri

Gre za zgodbo o štirih bratih iz Detroita, ki so jih kot najstnike posvojili. Leta pozneje se srečajo na materinem pogrebu in se odločijo maščevati njeno smrt. V filmu igra André Benjamin, bolj znan kot André 3000, iz slavnega hip hop dua Outkast. Pevec igra enega od štirih bratov, ki mu je ime Jeremiah. Po manjših stranskih vlogah v drugih filmih se je André izkazal kot odličen igralec z velikimi dramskimi sposobnostmi. Njegov lik je najbolj zrel in uravnovešen med vsemi brati, a vedno znova najde tudi način, da se znajde v težavah.

Program TV1000 je na voljo vsem naročnikom programskih shem Min XL HD in omogoča ogled do 168 ur nazaj s časovnimi funkcijami. Vsebine programa TV1000 so dostopne tudi na mobilni aplikaciji tv2go.

Želimo vam prijeten ogled!

Zabava

Filmi ob obletnici Stephena Kinga na TV1000

Ob 75. rojstnem dnevu avtorja številnih grozljivk Stephena Kinga si na TV1000 lahko ogledate nekaj filmov, ki so bili posneti po njegovih knjižnih uspešnicah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?