Vikend oskarjevcev na T-2 TV

V ponedeljek, 28. marca bodo v Dolby teatru v Hollywoodu že 94. podelili najprestižnejše filmske nagrade filmom, ki so izšli v lanskem letu. Za pravo vzdušje pred podelitvijo Oskarjev smo v T-2 videoteki pripravili posebno kategorijo filmov "Oskarjevci," ki so bili v preteklih letih nominirani za prejem zlatega kipca.

 

Kategorija "Oskarjevci" bo na voljo od 25. do 28. marca, vsi filmi iz kategorije pa bodo na voljo za ogled po ceni 0,99 € za izposojo posameznega filma. Našli boste naslove, ki so bili nominirani za prejem Oskarja, ali pa v njih nastopajo igralci, ki so bili nomimirani za prejem te prestižne nagrade.

Oglejte si nekoliko starejše filme kot je akcijski triler Letalo prekletih, dramo Šepetati konjem, biografijo Kristusov pasijon in romantično komedijo Tootsie. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji filmov novejšega datuma saj si lahko ogledate dramo Stekleni grad, kriminalko Ves denar sveta, dokumentarca Whitney in Fahrenheit 11/9, komedijo Šivilja in vojno dramo Prekla.

V tednu pred dogodkom pa so na programu CineStar TV 1 vsak večer ob 20.45 pripravili izbor filmov za "Oscar teden", kjer si vse do 27. marca lahko ogledate z Oskarji nagrajene filme. Program CineStar TV 1 lahko spremljajo naročniki programskih shem M, L ter XL HD. Vsebine si lahko s pomočjo časovnega zamika ogledate vse do 7 dni nazaj, spremljate pa jih lahko tudi preko mobilne aplikacije T-2 tv2go.

Želimo vam prijetno gledanje!

Obvestila

T-2 že osmo leto zapored operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?