Vse najboljše T-2

20 let je minilo, odkar smo prvič odprli svoja vrata in pozdravili naše prve naročnike. 20 let tehnologij prihodnosti, 20 let storitev, 20 let zadovoljnih naročnikov in 20 let prijaznosti. 20 let praznujemo skupaj z vami, našimi T-2 naročniki.

Od čakanja v vrsti do klikanja na gumb

Začnimo s spomini na preteklost. Na čas, ko so nas doma pričakali počasni in veliki računalniki, pa na čas, ko so bili telefoni večji od naše glave in so imele televizije le en sam program. Danes? Danes z vrhunskim internetom samo kliknemo na gumb in že imamo karto za koncert ali potovanje na Maldive. Pametni telefoni so postali naši osebni asistenti, ki nam povedo, kdaj moramo spati, koliko korakov smo naredili in kdaj je čas za kavo. Od prvih korakov na trgu do današnjega dne, je T-2  z razvojem napredne tehnologije resnično premikal meje v telekomunikacijski industriji.

20 let dosežkov: Kje smo bili prvi?

20 let in še vedno si štejemo vsak dosežek kot zmago. Z inovativnimi pristopi smo premikali meje telekomunikacijske industrije, postavljali standarde in izboljševali vaše življenje. Kot prvi smo pripeljali optiko do vašega doma, prvi omogočili videoteko, prvi izpostavili TOP športne dogodke in prvi razvili uporabniški časovni trak s sličicami. S 7-dnevnim časovnim zamikom in 4K kakovostjo slike smo dvignili vaše televizijsko izkušnjo na novo raven.

Časovnica T-2 mejnikov

Sladko presenečenje: Okusi, ki pripovedujejo zgodbe

Kdo pravi, da torta ni primerna za zajtrk? Danes smo v pisarne prinesli malo čarobnosti in dobrega vzdušja. Vsem zaposlenim smo razdelili sladka presenečenja, ki so bila majhen, a iskren znak hvaležnosti za ves trud in zvestobo. Tako kot tortica ima tudi vsak zaposlen svojo edinstveno zgodbo, ki sestavlja družino T-2. Hvala, ker ste del T-2 zgodbe.

Sladko presenečenje

20 let zanesljive povezanosti

S tem, ko praznujemo 20 let, ne praznujemo le pomembnega mejnika, ampak tudi bogato dediščino povezovanja ljudi, vrednot in zadovoljnih uporabnikov. Vedno se trudimo zagotoviti le najboljše za vas. Vrhunske storitve, odlična podpora in prijazno razmerje med kakovostjo in ceno so že vrsto let razlog za vaše zadovoljstvo z nami. Lahko bi rekli, da smo vaš popolni partner. Nismo popolni, a se vsak dan trudimo biti najboljši za vas.

Kaj nas čaka v prihodnosti?

Še včeraj smo sanjali o stvareh, ki so danes resničnost. Skozi 20 let ustvarjanja novih tehnologij in reševanja izzivov smo prišli do nepredstavljivih dosežkov. Internet je postal avtocesta do neomejenih možnosti in T-2 je vodilni na tej poti. Ponosno in odločno gradimo mostove v prihodnost, kjer je tehnologija naš zvesti sopotnik. Pametna mesta, napredne storitve v e-mobilnosti in iskanje novih rešitev predstavljajo le del tega, kar nas čaka. V T-2 verjamemo, da ni omejitev. Ste pripravljeni na prihodnost z nami?

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?