Z Oranžnim tednom do vrhunskih popustov

Pri T-2 smo črni petek podaljšali v Oranžni teden, ki bo poskrbel za pravo nakupovalno doživetje. Pripravili smo neverjetna znižanja za vsak okus in posebej za vas izbrali široko paleto kakovostnih izdelkov, ki jih potrebujete vsak dan.

V Oranžnem tednu, ki bo trajal vse od 20.11 do 1.12., vas čakajo ekskluzivna znižanja v različnih kategorijah. Potrebujete nov računalnik, telefon, ki si ga že dolgo želite ali morda večjo televizijo? Sedaj je pravi čas, da si izberete izdelek, ki ga potrebujete po ugodni ceni v kategorijah računalništvo, telefonija ter avdio in video naprave. Prav tako si lahko v kategoriji vse za šport in prosti čas izberete novo kolo ali pa si v kategoriji vse za dom privoščite čisto novo kuhinjsko posodo. Možnost nakupa na obroke vam omogoča, da najljubši izdelek kupite popolnoma brez skrbi.

Izkoristite posebna dnevna znižanja

Znižane cene posameznih izdelkov lahko izkoristite samo na točno določen dan. Kateri dan lahko izkoristite znižanja lahko preverite v nadaljevanju.

Ponedeljek 20. november:

Torek, 21. november:

Sreda, 22. november:

Četrtek, 23. november:

Petek, 24. november:

Oranžni teden pri T-2 je priložnost, da svoje nakupovalne želje končno uresničite po ugodnih cenah. Uživajte v tednu popustov, odkrijte raznoliko ponudbo in naročite izdelke, ki jih potrebujete v službi ali v prostem času. Ker je Oranžni teden boljši kot črni petek.

Želimo vam prijazno nakupovanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?