Zabavno učenje angleščine s programom TinyTeen

Učenje angleščine bi moralo biti za otroke zabavno, zanimivo in prijetno. Na našo T-2 televizijo prihaja nov program, ki zajema vse to in še več ter bo navdušil tako najmlajše kot tudi njihove starše. Program predstavlja nepozabno pustolovščino, kjer bo učenje angleščine postalo še bolj zanimivo in veselo.

Vsebine za vsak okus

TinyTeen bo poskrbel za zabavno in privlačno učenje angleščine s pomočjo različnih vsebin, ki so prilagojene posebej za otroke. Pesmice, pravljice in znanstvene vsebine bodo ustvarile prijazno izobraževalno okolje in spodbudile ustvarjalnost, radovednost in razvoj jezikovnih veščin vaših otrok. Program predstavlja izjemno priložnost, da se tudi starši pridružijo izobraževanju in tako naredijo učenje še bolj posebno.

Kjer se učenje nikoli ne konča

Programe, ki so vključeni v kanal Tinyteen, razvijajo strokovni pedagogi, ki želijo otrokom ponuditi inovativno in prijazno potovanje v svet angleščine brez dodatnega stresa ali pritiska. Obiščite kanal TinyTeen in ustvarite otroku zabavno prihodnost, polno radovednosti, ustvarjalnosti in veselja do tujega jezika. Nov kanal TinyTeen je na voljo v shemah M, L, XL HD, OTT Midi in OTT Maxi. Naj se učenje nikoli ne konča. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?