Zahvala predsednika poslovodstva ob koncu epidemije koronavirusa

Spoštovani,

epidemiološke razmere v zvezi z novim koronavirusom COVID-19 so se v Sloveniji umirile do te mere, da nas postopno sprošcanje ukrepov vodi k počasni normalizaciji našega vsakdana. Ob tem si lahko prebivalci Slovenije le čestitamo, saj smo s pravočasnim uvajanjem ukrepov in njihovim doslednim upoštevanjem uspeli omejiti širjenje bolezni. Zato lahko sedaj svoj pogled usmerjamo v prihodnost in oblikujemo načrte za prihajajoče poletje.

Tudi v T-2 smo po svojih najboljših močeh v času epidemije uvedli vse potrebne ukrepe, da smo vam, našim naročnikom, zagotavljali delujoče in stabilne storitve, hkrati pa poskrbeli tudi za varno delo naših zaposlenih. V času epidemije se je uporaba naših storitev močno povečala. Internetni promet se je dvignil za več kot polovico, še posebej v dopoldanskem času. Na področju mobilnega govornega prometa smo beležili več kot 100-odstotno rast, število poslanih SMS sporočil se je dvignilo za 40 odstotkov, prenos podatkov preko mobilnega omrežja pa se je povečal za dobro tretjino.

Zaradi tako povečane uporabe naših storitev smo v T-2 opravili številne nadgradnje naših sistemov, da smo vam lahko zagotovili nemoteno delovanje storitev. Prav tako smo zagotavljali nemoteno delo našega klicnega centra, ki vam je bil vsak dan v pomoč 24 ur na dan, a je zaradi zagotavljanja varnosti zaposlenih njihovo delo potekalo s številnih domačih lokacij. Enega večjih izzivov smo zagotovo imeli z delom naših tehnikov na terenu, pri vas doma. A smo tudi njim zagotovili dovolj varovalne opreme, da smo vam lahko pomagali v primerih večjih težav. Kaj kmalu pa smo nato lahko nadaljevali tudi s priklopi novih strank. Z željo, da vam polepšamo proste trenutke, smo vam v času epidemije omogočili dostop do polne TV programske sheme in nekaterih dodatnih programskih paketov.

Če se danes ozremo nazaj, smo na opravljeno delo ponosni. Seveda pa gre zahvala tudi vam, ki ste bili v tem času z nami, nas podpirali in nam namenjali visoko stopnjo zaupanja in razumevanja.

Te dni se življenje ponovno odpira. Naše tehnične ekipe so na terenu v polnem številu, odprli smo že vsa T-2 prodajna mesta – dve najmodernejši poslovalnici celo povsem na novo – v Mercator centru Tabor v Mariboru in v Aleji v ljubljanski Šiški. Dobrodošli, da nas obiščete.

Posebej vas vabimo, da sedaj v miru uredite vse, kar se vam je morda v teh dneh in tednih intenzivne uporabe tehnologij pokazalo, da vam manjka ali dodatno potrebujete. Poglejte v T-2 Klub in po nadvse ugodnih pogojih dopolnite domačo manjkajočo ali zastarelo opremo (omogočamo vam nakupe tudi do 36 obrokov). Povišajte si domače internetne hitrosti, da bo dovolj interneta za vse družinske člane. Morda se odlocite tudi za izboljšanje domačega Wi-Fi signala z uporabo naše pametne Wi-Fi mreže. Karkoli že potrebujete, oglasite se nam in z veseljem vam bomo pomagali.

Želim vam prijetno in delovno uspešno poletje. Predvsem pa zdravja. V T-2 se bomo tudi v prihodnje trudili, da bomo vaš varen in zanesljiv partner v svetu telekomunikacij.

mag. Jure Valjavec
predsednik poslovodstva

Novosti

Top model meseca junija - Huawei P smart Pro

Huawei P smart Pro je telefon srednjega razreda, ki predstavlja nadgrajeno različico starejšega modela Huawei P smart Z s kar nekaj izboljšavami. Občutne razlike so steklena zadnja stran, velik zaslon in zmogljivejša baterija.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?