Zaključuje se promocijsko obdobje videoteke English Club

Uporabnike T-2 televizije obveščamo, da se z 12. majem 2023 zaključuje brezplačno promocijsko obdobje izobraževalne videoteke English Club. Videoteko smo v našo ponudbo dodali v letošnjem januarju.

Cena mesečne naročnine po izteku promocijskega obdobja bo znašala 1,99 € mesečno, članom T-2 Kluba pa ob unovčenju 100 točk omogočamo ogled vsebin brez dodatnega plačila.

Več o videoteki English Club:

English Club je ena izmed vodilnih svetovnih izobraževalnih blagovnih znamk, ki ponujajo izjemen portfelj razburljivih multimedijskih in televizijskih vsebin. Voditelji so naravni govorci, program pa je zasnovan tako, da spodbuja učinkovito učenje. Ob spremljanju vsebin English Club se gledalci potopijo v jezikovno okolje in premagujejo jezikovne ovire. Vsebine so prilagojene različnim stopnjam znanja in starostnim skupinam.

Obvestila

Učenje angleškega jezika s pomočjo T-2 televizije

Dandanes prav vsi potrebujemo znanje angleščine. Tako so dobrodošle vse priložnosti, ko lahko svoje znanje izboljšujemo, zato ne spreglejte novosti v ponudbi T-2 TV – program English Club TV, ki je namenjen učenju angleščine.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?