Zaključujemo drugi dobrodelni teden

V drugem tednu decembra, je bila naša pozornost usmerjena k društvu Humanitarček. Denarna sredstva smo namenili v dobrodelne namene - kupili smo paketke sestavljene iz drožnega nastavka imenovanega Rudl in knjižice receptov za peko z drožmi, izkupiček pa je šel za tople obroke starostnikom v okviru Humanitarčkovega projekta Rudl za #Vide.

S tokratnimi drugačnimi poslovnimi darili oziroma z nakupom teh darilnih paketkov smo prispevali za več kot 300 toplih obrokov za starostnike iz Humanitarčkovega dobrodelnega projekta #projektVida.

V Slovenji 90.000 starostnikov živi pod pragom revščine, 37.000 jih prejema pokojnino, nižjo od 300 €. Revščina starostnikov je tiha, vdana v usodo. Le redko katera zgodba se znajde na naslovni strani medija, saj je prava revščina še vedno stigma. #projektVida je družbeno odgovoren in na trenutke družbeno kritičen projekt, skozi katerega posluša društvo Humanitarček opozarjati na stiske starostnikov in potrebo po sistemskih rešitvah. Več o #projektVida in kako lahko aktiven član postanete tudi sami, lahko preberete na www.projektvida.org.

Obvestila

T-2 Božički že pridno na delu

Kot smo že napovedali, smo se Tedvajevci letos zavzeli, da bomo veseli december obarvali dobrodelno. V okviru akcije T-2 življenje je tako za nami prva uspešno opravljena naloga, saj smo v okviru akcije Božiček za en dan poskrbeli, da bodo darila prejeli tudi tisti, ki tega morda ne pričakujejo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?