Zapiramo prodajno mesto v novomeškem centru Mercator

Obiskovalce obveščamo, da s ponedeljkom, 27. marcem, zapiramo prodajno mesto T-2 Mercator center Bršljin - Novo mestoNaročnike vabimo, da obiščete poslovalnico na Rozmanovi ulici 40 v središču mesta. Nahajamo se v prostorih nekdanje Abanke. Dosegljivi smo na telefon 059 002 506 ali info-nm@t-2.com.

Vedno nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko 064 064 064 ali pa nam pišete na info@t-2.net, prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Hvala za razumevanje, Vaš T-2

Zabava

Radio Aktual odslej tudi kot televizija

Vsak voditelj radia Aktual bo po novem še bližje, vse od jutra do večera kar v vaši dnevni sobi. Preverite kako.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?