Zmagovalca #spoznajT2 izziva sta Elvis in Aleksandar

Seveda ne govorimo o bivšem kralju rock'n'rolla in velikemu osvajalcu, temveč o dveh naročnikih naših storitev, ki si bosta torek, 22. januarja, zapomnila še kar nekaj časa.

Akcija #spoznajT2 je bila razdeljena na dva dela in je od vseh sodelujočih terjala kar nekaj truda v zadnjih dveh tednih. Na Instagram izzivu smo iskali najbolj kreativne fotografije s T-2 pridihom in dobili zares lepo število odličnih fotografij naših sledilcev. Komisija je v super finale uvrstila Aleksandarja Stojkovića in Tima Gašperina.

Več všečkov (731) je zbral Aleksandar s svojo neverjetno kreativo na kateri blestita njegov prijatelj in oče. Oranžni kavč so na vozičku do LPP postaje peljali kar 500 metrov. Za neizmerno originalnost si je Aleksandar priboril top model meseca januarja Xiaomi Mi 8 Pro, ki bo ljubiteljskemu fotografu zagotovo prišel še kako prav.

Tim, ki je postregel s privlačno fotografijo skupaj s sestro, tudi ne bo ostal praznih rok. Za to sta poskrbela Tedva modela Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, ki sta Tima in njegovo sestro povabila na brezplačni trening akrobatike, kjer bosta mladega nogometaša in njegovo »koalo« učila novih trikov.

Drugi izziv je bil bolj učenjaške narave. S serijo videov, ki je dostopna na naših Youtube, Facebook in Instagram kanalih, smo vas učili o naših storitvah in vas spoznavali s Tedva modeloma.

V žrebu je slavil Elvis Vranić, ki bo od danes naprej užival v 1-letni brezplačni naročnini na Oranžni diamant HBO – in to brez vezave!

Za konec bi si radi vzeli čas še za iskreno zahvalo vsem sodelujočim, ob tem pa vas vabimo, da nas še naprej spremljate na našem Facebooku in Instagramu. Že danes bomo objavili fotografije in videe z zmagovalcema izziva.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?