­Osnovni mobilni paket XS

Mobilni paket XS je osnovni naročniški paket, pri katerem plačate le dejansko porabo. Pomembna prednost: vsi klici v stacionarnem in mobilnem omrežju T-2 so brezplačni!
ŽE OD 5,99 EUR na mesec

Osnovni paket vključuje brezplačne klice v omrežjih T-2, klice v ostala omrežja, poslana sporočila in prenos podatkov pa plačate glede na dejansko porabo. Da bi mesečno naročnino najbolj prilagodili svojim navadam pri uporabi mobilnega telefona, lahko paketu XS dodate še paket Mobilnega interneta, dodatna SMS sporočila ali pa zakupite dodatne enote. Vse spremembe bodo vidne v polju Izračun.

Oddaj naročilo

Opombe

*Obračunski interval za vključene klice v druga slovenska omrežja v paketih je ena minuta. Po porabljenih minutah se naročniku prvih 60 sekund klica obračuna v celoti ne glede na dolžino klica, nadalje pa se klici obračunajo po sekundnem intervalu.

V zgoraj navedenih mobilnih paketih se dodeljene količine storitev (prenos podatkov T-2/Telekom Slovenije, vključeni SMS/MMS, vključeni klici v druga slovenska omrežja), ki so del mobilnega paketa, naročniku v celoti dodelijo na začetku prvega dne tekočega meseca po aktivaciji storitve oz. ob aktivaciji naročniškega razmerja oz. storitve. Naročnik ima možnost uporabe dodeljenih storitev ne glede na obdobje trajanja storitve v posameznem mesecu, zato se mu naročnina za posamičen mesec v vsakem primeru obračuna v celoti. V primeru prehoda med T-2 mobilnimi paketi, se v celoti obračuna naročnina za dražji paket, saj je naročniku omogočeno tudi koriščenje vseh ugodnosti v dražjem paketu.

Za več informacij obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na Splošni pogoji podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Akcija velja do preklica.

V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 3 GB, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s v T-2 omrežju in zablokiral prenos podatkov v nacionalnem gostovanju. V naslednjem obračunskem obdobju se ponovno vzpostavi polna hitrost prenosa podatkov.

Preglejte ponudbo paketovŽelite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?