T2 NET+TV

Za vse, ki v prostih trenutkih ne želite zamuditi dogajanja na spletu, informacije in zabavo pa radi spremljate tudi na televiziji – ponujamo vam zanesljiv internet in bogat nabor TV programov.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

Paket T2 NET+TV združuje internetni priključek in televizijo. Brezžični internet vam omogoča spremljanje spletnih vsebin z računalnikom, telefonom, tabličnim računalnikom ali televizijo. Televizijski priključek IP TV pa vam ponuja poleg že vključenih 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, T-2 Videoteka), tudi široko izbiro naročila dodatnih programskih shem in drugih funkcionalnosti, na primer tv2go, časovni zamik itd.

 

Za nove naročnike: akcija dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 50/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 10/2 Mbit/s

 • Brezžični internet

 • FTTH do 50/10 Mbit/s

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 50/10 Mbit/s
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam