T2 NET+TV

Za vse, ki v prostih trenutkih ne želite zamuditi dogajanja na spletu, informacije in zabavo pa radi spremljate tudi na televiziji – ponujamo vam zanesljiv internet in bogat TV program.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

Paket T2 NET+TV združuje internetni priključek in televizijo. Brezžični internet vam omogoča spremljanje spletnih vsebin z računalnikom, telefonom, tabličnim računalnikom ali televizijo. Televizijski priključek IP TV pa vam poleg osnovne programske sheme S ponuja tudi široko izbiro dodatnih programskih paketov in drugih funkcionalnosti, na primer tv2go, časovni zamik itd.

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

xDSL do 10/2 Mbit/s

 • Brezžični internet

 • FTTH do 50/10 Mbit/s

Televizija

Paket S 55+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programski paket S

  Naročnina na TV storitve s 50+ programi (tudi v HD).

 • tv2go

  Mobilna televizija

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 50/10 Mbit/s
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam