T2 NET+TV

Za vse, ki v prostih trenutkih ne želite zamuditi dogajanja na spletu, informacije in zabavo pa radi spremljate tudi na televiziji – ponujamo vam zanesljiv internet in bogat nabor TV programov.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

Paket T2 NET+TV združuje internetni priključek in televizijo. Brezžični internet vam omogoča spremljanje spletnih vsebin z računalnikom, telefonom, tabličnim računalnikom ali televizijo. Televizijski priključek IP TV pa vam ponuja poleg že vključenih 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, T-2 Videoteka), tudi široko izbiro naročila dodatnih programskih shem in drugih funkcionalnosti, na primer tv2go, časovni zamik itd.

 

Za nove naročnike v akciji - eno leto nižja naročnina!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 50/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 10/2 Mbit/s

 • Brezžični internet

 • FTTH do 50/10 Mbit/s

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite kontaktno številko 064 064 064.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 50/10 Mbit/s
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam