T4 GIGA

Paket za zahtevnejše uporabnike: hiter internet za brezskrbno zabavo na spletu, prostor v oblaku, dolgi telefonski pogovori s prijatelji in TV funkcionalnostmi.
Že od 29,99 EUR na mesec Redna cena: 39,99 EUR

S paketom T4 GIGA boste v svojem domu zagotovili hitro in zanesljivo internetno povezavo, 20 GB prostora v oblaku Horizont, 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, videoteka)  ter stacionarno in mobilno telefonijo. Po želji lahko raje izberete dva mobilna priključka, vedno pa boste lahko v omrežju T-2 klicali brezplačno in vsak mesec porabili še 200 enot v drugih omrežjih. Hitrost interneta in mobilni paket lahko nadgradite. Prav tako lahko dodatno naročite TV programsko shemo po lastni izbiri, upoštevajoč vaše gledalske navade.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 200/20 Mbit/s X
Osnovno Veliko

Akcijska hitrost 24 mesecev do 200/20 Mbit/s na FTTH

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 200/20 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • 2x TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite kontaktno številko 064 064 064.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 200/20 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 20 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
29,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 29,99EURna mesec 39,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam