T4 MEGA

Paket je prava izbira za vse, ki v svojem domu potrebujete zanesljiv internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo. Namenjen je zmernim uporabnikom in vključuje želene storitve po prijazni ceni.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

T4 MEGA vključuje internet hitrosti 100/10 Mbit/s za udobno uporabo spleta, 10 GB prostora v oblaku Horizont za shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, uporabo mobilnega in stacionarnega telefona ali dve naročnini na mobilni telefon, 130+ radijskih programov ter dostop do TV funkcionalnosti: spored, videoteka, Avditorij. Pri izbiri TV programov imate polno svobodo –  izbranemu paketu lahko dodate tiste programe, ki vas zanimajo. Na voljo so programske sheme za zmerne gledalce, kot tudi tiste najzahtevnejše, ki vključujejo več kot 230 programov.

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 100/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 100/10 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 100/10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam