T4 MEGA

Paket je prava izbira za vse, ki v svojem domu potrebujete zanesljiv internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo. Namenjen je zmernim uporabnikom in vključuje želene storitve po prijazni ceni.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

T4 MEGA vključuje internet hitrosti 100/10 Mbit/s za udobno uporabo spleta, 10 GB prostora v oblaku Horizont za shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, uporabo mobilnega in stacionarnega telefona ali dve naročnini na mobilni telefon ter TV shemo s 50+ slovenskimi programi. Odličen paket za zmerno uporabo izbranih storitev. Vključene storitve lahko po želji nadgradite.

 

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 100/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 100/10 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Paket S 55+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programski paket S

  Naročnina na TV storitve s 50+ programi (tudi v HD).

 • tv2go

  Mobilna televizija

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 100/10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Prva telefonska številka
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam