T4 MEGA

Paket je prava izbira za vse, ki v svojem domu potrebujete zanesljiv internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo. Namenjen je zmernim uporabnikom in vključuje želene storitve po prijazni ceni.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

T4 MEGA vključuje internet hitrosti 100/10 Mbit/s za udobno uporabo spleta, 10 GB prostora v oblaku Horizont za shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, uporabo mobilnega in stacionarnega telefona ali dve naročnini na mobilni telefon, 130+ radijskih programov ter dostop do TV funkcionalnosti: spored, videoteka, Avditorij.Pri izbiri TV programov imate polno svobodo –  izbranemu paketu lahko dodate tiste programe, ki vas zanimajo. Na voljo so programske sheme za zmerne gledalce, kot tudi tiste najzahtevnejše, ki vključujejo več kot 230 programov.

 

Za nove naročnike: akcija dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 100/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 100/10 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.
**Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkrati naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo od 01.09.2014 do preklica, za obdobje vezave na izbran paket. Višje hitrosti niso možne preko širokopasovnega dostopa z bitnim tokom.
V primeru, da naročnik želi naročiti­ T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena le ena hitrost širokopasovne povezave in sicer povezava s hitrostjo do 100/10 Mbit/s. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 100/10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam