T4 TERA

Za najzahtevnejše uporabnike, ki iščete brezkompromisno rešitev. Bliskovito hiter internet, brezskrbni klici v vsa slovenska omrežja, bogata izbira TV programov in veliko prostora za shranjevanje filmov in fotografij v oblaku.
Že od 35,24 EUR na mesec Redna cena: 46,99 EUR

T4 TERA je paket z izvrstnimi lastnostmi, saj vključuje dva priključka IP TV, kar 30 GB v oblaku Horizont, hitro internetno povezavo ter mobilno in stacionarno številko, po želji pa lahko izberete dve mobilni številki. Vsi klici v omrežju T-2 so brezplačni, prav tako pa paket vključuje do 400 enot za pošiljanje sporočil in klice v druga slovenska omrežja. V paket so vključene tudi TV časovne funkcije, ki vam omogočajo ogled vsebin, predvajanih v zadnjih 72 urah, lahko pa jih tudi posnamete ali začnete gledati znova. Paket že vključuje 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, Videoteka). Dopolnite pa ga lahko z naročilom programske sheme po vašem izboru.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

Internet

FTTH do 300/50 Mbit/s X
Osnovno Veliko

do 20/10 Mbit/s na xDSL

 • FTTH do 300/50 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 168 ur

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • 2x TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL), ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite brezplačno številko 064 064 064.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 300/50 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 30 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
35,24EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 35,24EURna mesec 46,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam