T4 TERA

Za najzahtevnejše uporabnike, ki iščete brezkompromisno rešitev. Bliskovito hiter internet, brezskrbni klici v vsa slovenska omrežja, bogata izbira TV programov in veliko prostora za shranjevanje filmov in fotografij v oblaku.
Že od 35,24 EUR na mesec Redna cena: 46,99 EUR

T4 TERA je paket z izvrstnimi lastnostmi, saj vključuje dva priključka IP TV, kar 30 GB v oblaku Horizont, hitro internetno povezavo ter mobilno in stacionarno številko, po želji pa lahko izberete dve mobilni številki. Vsi klici v omrežju T-2 so brezplačni, prav tako pa paket vključuje do 400 enot za pošiljanje sporočil in klice v druga slovenska omrežja. V paket so vključene tudi TV časovne funkcije, ki vam omogočajo ogled vsebin, predvajanih v zadnjih 72 urah, lahko pa jih tudi posnamete ali začnete gledati znova. Paket že vključuje 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, Videoteka). Dopolnite pa ga lahko z naročilom programske sheme po vašem izboru.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

Internet

FTTH do 300/50 Mbit/s X
Osnovno Veliko

do 20/10 Mbit/s na xDSL

 • FTTH do 300/50 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 72 ur

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • 2x TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 300/50 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 30 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
35,24EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 35,24EURna mesec 46,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam