Podatkovni paket Mini

Mobilni internet za manj zahtevne – za občasno prebiranje in pošiljanje e-pošte ali ogled priljubljenih spletnih aplikacij.
3,00 € EUR na mesec

Paket vključuje do 500 MB prenosa. S paketom poskrbite, da lahko občasno brez skrbi dostopate do interneta s tablico, računalnikom ali telefonom in vas mesečni račun ne bo presenetil. Količino podatkovnega prenosa lahko uporabljate tako doma kot tudi v tujini.

Storitev Količina
Količina podatkovnega prometa v omrežju T-2 5 GB**
Količina podatkovnega prometa v gostovanju 500 MB
Količina podatkovnega prometa v območju EU 3 GB
Maximalna hitrost prenosa podatkov do 10/2 Mbit/s
Maximalna količina podatkovnega prometa v gostovanju 4 GB

Za več prenosa podatkov poglejte podatkovni paket Maxi.

Pokritost signala LTE:

 

Oddajte naročilo

Opombe

*Podatkovni mobilni paketi so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za podatkovne mobilne pakete veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Obračun prenosa podatkovnega prometa nad zakupljeno količino prenosa podatkov se zaračunavajo skladno z veljavnim cenikom. Po mesečni porabi 3 GB, se prenos podatkov v nacionalnem gostovanju blokira, prenos podatkov pa je možen le v T-2 omrežju. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Navedene količine veljajo za podatkovni promet v omrežju T-2. V omrežju nacionalnega operaterja je v podatkovnem paketu Mini vključenih 500 MB prenosa podatkov. Po porabi vključenih količin v omrežju nacionalnega operaterja se nadaljnja uporaba prenosa podatkov v paketu Mini zaračuna skladno z veljavnim cenikom, in sicer do doseženih 3 GB podatkov. Po dosegu navedene meje se prenos podatkov v omrežju nacionalnega operaterja onemogoči. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?