Podatkovni paket Mini

Mobilni internet za manj zahtevne – za občasno prebiranje in pošiljanje e-pošte ali ogled priljubljenih spletnih aplikacij.
3,00 € EUR na mesec

Paket vključuje do 500 MB prenosa. S paketom poskrbite, da lahko občasno brez skrbi dostopate do interneta s tablico, računalnikom ali telefonom in vas mesečni račun ne bo presenetil. Količino podatkovnega prenosa lahko uporabljate tako doma kot tudi v tujini.

Storitev Količina
Količina podatkovnega prometa v omrežju T-2 500 MB
Količina podatkovnega prometa v gostovanju 500 MB
Količina podatkovnega prometa v območju EU 500 MB
Maximalna hitrost prenosa podatkov do 10/2 Mbit/s
Maximalna količina podatkovnega prometa v gostovanju 3 GB

Za več renosa podatkov poglejte podatkovni paket Maxi.

Pokritost signala LTE:

 

Oddajte naročilo

Opombe

V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 3 GB v nacionalnem gostovanju v podatkovnem paketu Mini, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zablokiral prenos podatkov v nacionalnem gostovanju. Ob doseženi porabi 50 GB v podatkovnem paketu Maxi, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s v T-2 omrežju ter zablokiral prenos podatkov v nacionalnem gostovanju. V naslednjem obračunskem obdobju se ponovno vzpostavi polna hitrost prenosa podatkov.  Veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in porabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?