Priklop TV vmesnika

Priklop TV vmesnika

Za priklop TV vmesnika potrebujete mrežni (UTP) kabel, napajalnik in HDMI (Scart) kabel. Namestitev je enostavna, sledite le naslednjim korakom:

1. korak: Mrežni kabel (UTP) vstavimo v vhod (port) 4 na modemu.

2. korak: Na drugi strani mrežni (UTP) kabel vstavimo v TV vmesnik. Uporabimo vhod, ki ima obliko konektorja mrežnega kabla.

3. korak: TV vmesnik priklopimo v električno napajanje.

4. korak: Povežemo HDMI kabel s televizorjem. En del HDMI kabla vklopimo v TV vmesnik (reža HDMI), drugi del kabla pa vklopimo v televizor.

Za pomoč pri namestitvi lahko pokličete tudi našo tehnično podporo na telefonsko številko 064 064 064, ki vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naši izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Dodatno:

Ob priklopu TV vmesnika vedno uporabite zadnji vhod na modemu. Za priklop enega vmesnika, uporabite zadnji vhod na modemu (LAN 4). V primeru priklopa dveh TV vmesnikov, uporabite zadnja dva vhoda (LAN 3 in LAN 4).

Podrobnejša navodila za priklop TV vmesnika.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?