Priklop VDSL modema

Priklop VDSL modema

Za priklop modema potrebujete napajalni kabel, ki ga vključite v električno vtičnico in linijski (telefonski kabel) kabel. Namestitev je enostavna, sledite le naslednjim korakom.

1. korak: Linijski (telefonski) kabel vklopimo v vhod (port) DSL.

2. korak: Napajalni kabel vklopimo v vhod (port) za napajanje in v električno vtičnico.

3. korak: Pritisnemo na tipko ON in počakamo, da se prižgejo vse signalne lučke (približno 2 minuti).

Dodatno:

Ob prvem priklopu modema je potrebno počakati, da se modem sinhronizira in vzpostavi povezava, kar lahko traja nekaj minut. Vzpostavitev linije prikazuje signalna lučka z nazivom Broadband.

Za pomoč pri namestitvi lahko pokličete tudi našo tehnično podporo na telefonsko številko 064 064 064, ki vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naši izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Uporabno:

Slovar izrazov: https://www.t-2.net/slovar-izrazov

Navodila za omrežne CDE naprave (modemi): https://www.t-2.net/stikala-cpe-naprave

Navodilo za priklop TV vmesnika: https://www.t-2.net/priklop-tv-vmesnika

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?