Prostor v oblaku T-2 Horizont

Za varno shranjevanje filmov, fotografij in drugih multimedijskih vsebin.

O Horizontu

T-2 Horizont je prostor v oblaku, ki uporabnikom omogoča varen način shranjevanja dokumentov, fotografij, video ali avdio posnetkov na oddaljen prostor, do katerega lahko uporabniki dostopajo preko računalnika ali mobilnih naprav. Prostor lahko izkoristite tudi za snemanje TV vsebin (snemalnik) in hrambo elektronske pošte. Uporaba je povsem preprosta, T-2 naročniki imajo prostor vključen tudi v večino T-2 paketov.

Del oblaka Horizont je tudi uporabniški portal, ki omogoča upravljanje naročniških podatkov, spremljanje porabe, urejanje nastavitev in naročanje storitev.

Vaše vsebine varno v oblaku

Vsebine, ki so naložene v oblak Horizont, so na varnem, strežniki pa se nahajajo v Sloveniji. Vsak uporabnik lahko naroči do 1 TB prostora, na katerega lahko naložite različne oblike datotek, uporablja prostor za snemanje najljubših TV vsebin ali za varnostno kopijo datotek, fotografij in posnetkov iz mobilnega telefona. Ob vklopu varnostne kopije, bodo vaše dopustniške fotografije vedno na varnem. 

Ogled na T-2 TV

T-2 Horizont vključuje tudi funkcijo Avditorij, ki omogoča ogled vaših shranjenih fotografij in posnetkov kar na T-2 televiziji.

Naložite svoje dopustniške fotografije na Horizont in pripravite pravo potopisno doživetje v udobju svojega doma.

 

Naročilo

Za naročilo T-2 Horizonta obiščite uporabniški portal Horizont, pokličite telefonsko številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali nam pišite na info@t-2.net. V paketih T2 NET+MOBIL, T3, T4, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

 
Storitev Cena z DDV
Horizont 10 GB 1,00 €
Horizont 20 GB 2,00 €
Horizont 50 GB 3,00 €
Horizont 100 GB 5,00 €
Horizont 1 TB 10,00 €

Ugodna nadgradnja v T-2 Klubu

T-2 naročniki lahko izkoristijo tudi posebno ponudbo zakupa prostora v oblaku znotraj članstva T-2 Kluba.

Izkušnje uporabnikov

Že več kot 50.000 uporabnikov uporablja oblačno storitev T-2 Horizont.

Aplikacije

Za uporabo Horizonta lahko uporabite spletno aplikacijo, ki je dostopna na spletnem mestu https://avditorij.t-2.net/ ali preko mobilne aplikacije T-2 Horizont, ki je na voljo za iOS, OS Android in Huawei.

Vstopite v Horizont

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?